Фарш - продукт, який часто буває у наших холодильниках. З нього можна приготувати стільки всього - від найсмачніших котлет до кабачкових дерунів з м’ясною начинкою, передають Патріоти України.
Кожному кулінару дуже важливо знати, як і скільки можна зберігати фарш у холодильнику. Про ці тонкощі розповімо разом із Food Oboz.
Свіжий сирий фарш із яловичини або свинини може протриматися в холодильнику за температури до +6 градусів 12 годин не довше 1-2 годин. А ось у морозилці при -18 градусах він може зберігатись 3 місяці.
Фарш із цибулею можна зберігати в холодильнику 6-8 годин, а в морозилці – не більше 2 днів. Річ у тому, що цибуля погіршує смакові якості продукту при тривалому зберіганні. Кулінари радять готувати страви з такого фаршу якнайшвидше.
Фарш із яйцем може "протриматися" в холодильнику не більше 3-4 годин, а в морозилці – лише 3-4 дні. Яйце робить напівфабрикат рідким і в ньому дуже швидко розвиваються бактерії.
Варений фарш можна зберігати у холодильнику 12-15 годин. У морозильній камері зберігати такий продукт небажано він може втратити свої корисні властивості та стати несмачним.
Свіжий фарш буде стояти 3-5 днів при температурі 1-5 градусів. А ось котлети зберігатимуться менше — лише 1-3 доби за аналогічних температурних умов. Заморожений фарш "протримається" до тижня за температури 0-6 градусів.
Фарш із будь-якої риби можна зберігати в холодильнику не довше 6 годин. Заморожувати його не рекомендують, проте якщо ви все ж таки його заморозили, то зберігати потрібно не довше 1,5-2 місяці.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...