Фарш - продукт, який часто буває у наших холодильниках. З нього можна приготувати стільки всього - від найсмачніших котлет до кабачкових дерунів з м’ясною начинкою, передають Патріоти України.
Кожному кулінару дуже важливо знати, як і скільки можна зберігати фарш у холодильнику. Про ці тонкощі розповімо разом із Food Oboz.
Свіжий сирий фарш із яловичини або свинини може протриматися в холодильнику за температури до +6 градусів 12 годин не довше 1-2 годин. А ось у морозилці при -18 градусах він може зберігатись 3 місяці.
Фарш із цибулею можна зберігати в холодильнику 6-8 годин, а в морозилці – не більше 2 днів. Річ у тому, що цибуля погіршує смакові якості продукту при тривалому зберіганні. Кулінари радять готувати страви з такого фаршу якнайшвидше.
Фарш із яйцем може "протриматися" в холодильнику не більше 3-4 годин, а в морозилці – лише 3-4 дні. Яйце робить напівфабрикат рідким і в ньому дуже швидко розвиваються бактерії.
Варений фарш можна зберігати у холодильнику 12-15 годин. У морозильній камері зберігати такий продукт небажано він може втратити свої корисні властивості та стати несмачним.
Свіжий фарш буде стояти 3-5 днів при температурі 1-5 градусів. А ось котлети зберігатимуться менше — лише 1-3 доби за аналогічних температурних умов. Заморожений фарш "протримається" до тижня за температури 0-6 градусів.
Фарш із будь-якої риби можна зберігати в холодильнику не довше 6 годин. Заморожувати його не рекомендують, проте якщо ви все ж таки його заморозили, то зберігати потрібно не довше 1,5-2 місяці.
Витрати на транспортування з'їдають левову частку бюджету? Кожен підприємець шукає шляхи оптимізації. Сучасний фургон Opel Movano – продуманий інструмент для ефективного бізнесу та розумних перевезень. Давайте розберемося, які його переваги допоможуть ...
Нове дослідження показало, що іонізуюче випромінювання під час проведення комп’ютерної томографії може призвести до раку, передають Патріоти України. Щоб дізнатися, чи може комп’ютерна томографія викликати рак, науковці університету Каліфорнії у Сан-Фр...