Ці методи точно полегшать вам життя! Як легко очистити засмічену раковину у ванній кімнаті

Періодично кожна людина стикається з проблемою як усунути засмічення в раковині. Це поширена ситуація, що виникає в процесі експлуатації сантехніки. Тому експерти поділились швидкими та бюджетними методами очищення раковини. Про це пише happyhiller, зазначають Патріоти України.

Так, засмічену раковину чи зливний отвір у ванній чистити досить складно, адже там постійно накопичується волосся, мильна піна, зубна паста та інші хімічні речовини.

Харчова сода та оцет

Цей метод очищення зливних отворів відомий багатьом. Зокрема, потрібно змішати 1/3 склянки харчової соди з 1/3 склянки оцту. Ця суміш одразу почне шипіти, і її слід негайно злити в каналізацію. Залиште приблизно на годину, потім змийте гарячою водою.

Харчова сода і сіль

Для такого методу змішайте по 1/2 склянки кожної речовини та вилийте суміш у дренаж. Після цього зачекайте близько 15 хвилин, а потім змийте гарячою водою. Такий метод допоможе розблокувати зливний отвір.

Окріп

А от такий метод добре працює лише з деякими засміченнями у ванній кімнаті. Особливо очищує від мильної піни. Метод кип’ятіння найбільш ефективний, коли в раковині повільно стікає вода і не так багато теплої води. Потрібно наповнити чайник або велику каструлю водою та довести до кипіння. Далі заливайте воду в каналізацію у три-чотири етапи.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...