Оселедець під шубою готують на більшість свят, і ця страва по праву служить справжньою окрасою столу. І хоча цей салат досить простий у приготуванні, є кілька хитрощів, які здатні довести його смак до досконалості. І сьогодні ми розповімо про них, передають Патріоти України.
Вершкове масло
Багато професійних кухарів пропонують додавати в оселедець під шубою вершкове масло. Воно значно покращує смак салату. Для цього масло необхідно спочатку заморозити, а потім натерти на дрібній тертці та помістити його між шарами овочів.
Зелене яблуко
Багато господинь використовують у цьому салаті та яблука. Адже вони роблять смак яскравішим та пікантнішим. Очищене яблуко так само натирають і викладають одним із шарів, краще викласти його після оселедця з цибулею але тут справа смаку.
Різати чи терти
На смак салату впливає спосіб нарізки. І хоча деякі господині воліють подрібнювати овочі ножем, відомі кухарі рекомендують все ж таки натирати їх на великій тертці. Так смак салату буде більш збалансованим. Причому цибулю і оселедець все ж таки необхідно нарізати.
Цибуля
Ріпчаста цибуля – один із «найагресивніших» інгредієнтів у цій страві. Тому його необхідно попередньо ошпарити чи замаринувати. Також непоганою альтернативою цибулі послужить цибуля-шалот.
Смачного!
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...