Оселедець під шубою готують на більшість свят, і ця страва по праву служить справжньою окрасою столу. І хоча цей салат досить простий у приготуванні, є кілька хитрощів, які здатні довести його смак до досконалості. І сьогодні ми розповімо про них, передають Патріоти України.
Вершкове масло
Багато професійних кухарів пропонують додавати в оселедець під шубою вершкове масло. Воно значно покращує смак салату. Для цього масло необхідно спочатку заморозити, а потім натерти на дрібній тертці та помістити його між шарами овочів.
Зелене яблуко
Багато господинь використовують у цьому салаті та яблука. Адже вони роблять смак яскравішим та пікантнішим. Очищене яблуко так само натирають і викладають одним із шарів, краще викласти його після оселедця з цибулею але тут справа смаку.
Різати чи терти
На смак салату впливає спосіб нарізки. І хоча деякі господині воліють подрібнювати овочі ножем, відомі кухарі рекомендують все ж таки натирати їх на великій тертці. Так смак салату буде більш збалансованим. Причому цибулю і оселедець все ж таки необхідно нарізати.
Цибуля
Ріпчаста цибуля – один із «найагресивніших» інгредієнтів у цій страві. Тому його необхідно попередньо ошпарити чи замаринувати. Також непоганою альтернативою цибулі послужить цибуля-шалот.
Смачного!
Деякі продукти з поганою репутацією насправді можуть мати дивовижні переваги для здоров'я серця і бути частиною корисної дієти, якщо вживати їх у помірних кількостях і готувати здоровими способами. Про це пише eatingwell.com, передають Патріоти Україн...
"Хочу нагадати Вам, дорогі друзі, про суперцінний напій -- ромашковий чай. Чашка теплого ромашкового чаю – це не просто ритуал перед сном. За цією простою традицією -- справжня наука, яка працює на користь нашого організму", - про це у Фейсбуці пише лі...