
Свиняче сало - продукт чи не першої потреби на наших столах. Його люблять у різних видах - як свіжим, так і копченим і навіть смаженим, передають Патріоти України.
У морозилці сало може зберігатися і сирим, і засоленим. Причому продукт краще зберігатись саме в солоному вигляді. Ще один важливий нюанс — перед тим, як сховати сало в морозилку, не забудьте завернути його в поліетиленовий пакет.
Перед заморожуванням обов’язково обробіть сіллю з усіх боків, інакше ризикуєте втратити свій улюблений делікатес. Будьте уважні, адже навіть один зіпсований шматочок може стати причиною псування всього шматка.
Варто пам’ятати, що сало може зберігатися в морозилці:
Перед тим, як помістити сало у холодильник, його необхідно просолити. Оброблений сіллю шматок сала помістіть у відповідну ємність і накрийте кришкою. Залишіть при кімнатній температурі не більше ніж на добу, а потім помістіть в холодильник на 3-7 днів. Варто пам’ятати про те, що чим більші шматочки сала у вас будуть, тим довше вони будуть просалюватися.
Наш сучасний ритм життя дедалі частіше призводить до хронічного недосипання, яке непомітно підриває здоров’я та працездатність. Частина звичок, які здаються безпечними або буденними, насправді здатні серйозно заважати повноцінному нічному відпочинку, п...
Після 60 років мозок зменшується приблизно на 5–10 %, а найбільші зміни зачіпають стовбур мозку та блакитне місце (locus coeruleus), що втрачає до половини нейронів після 65 років. Це призводить до проблем зі сном, сприйняттям температури, пам’яттю, ми...