Свиняче сало - продукт чи не першої потреби на наших столах. Його люблять у різних видах - як свіжим, так і копченим і навіть смаженим, передають Патріоти України.
У морозилці сало може зберігатися і сирим, і засоленим. Причому продукт краще зберігатись саме в солоному вигляді. Ще один важливий нюанс — перед тим, як сховати сало в морозилку, не забудьте завернути його в поліетиленовий пакет.
Перед заморожуванням обов’язково обробіть сіллю з усіх боків, інакше ризикуєте втратити свій улюблений делікатес. Будьте уважні, адже навіть один зіпсований шматочок може стати причиною псування всього шматка.
Варто пам’ятати, що сало може зберігатися в морозилці:
Перед тим, як помістити сало у холодильник, його необхідно просолити. Оброблений сіллю шматок сала помістіть у відповідну ємність і накрийте кришкою. Залишіть при кімнатній температурі не більше ніж на добу, а потім помістіть в холодильник на 3-7 днів. Варто пам’ятати про те, що чим більші шматочки сала у вас будуть, тим довше вони будуть просалюватися.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...