Ці помилки багато хто робить! Як не можна заряджати телефон

Власники мобільних телефонів регулярно ставлять їх на зарядку - і в цьому процесі немає нічого складного, але є важливий нюанс. Деякі день у день роблять помилки при цій простій дії, які можуть призвести до небезпечних наслідків, навіть до пожежі, передають Патріоти України.

Однією з таких помилок є використання гаджета, доки він стоїть на зарядці. Так само як і не варто ставити телефон, що нагрівся, наприклад, після тривалих ігор, на зарядку. По-перше, це скорочує життя акумулятора, а по-друге, батарея може вийти з ладу та вибухнути. Про це пише iTechua.

Також не варто використовувати зарядний пристрій, якщо у нього надламаний дріт. Це може призвести до ламання контролера, який відповідає за процес заряду всередині смартфона. Крім того, може статися так, що внаслідок короткого замикання сам блок живлення почне нагріватися, плавитись, внаслідок чого може спалахнути пожежа.

Якщо гаджет швидко розрядився на морозі, не варто ставити його на зарядку, тільки прийшовши з вулиці. Гаджету слід дати час "зігрітися". Тобто його температура має стати кімнатною і тільки тоді його можна ставити на зарядку.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...