Ці помилки роблять більшість кулінарів - через них котлети виходять несмачними

Кулінари обожнюють котлети, адже це ситно, апетитно та просто. Проте, не завжди вони виходять пишними та м'якими. Разом з Ukr.Media розповідаємо про три поширені помилки, які роблять чимало домашніх кухарів, передають Патріоти України.

Фарш не того помелу

Деякі кулінари двічі перекручують м'ясо або подрібнюють його блендером. Вони намагаються зробити як краще, однак це робить фарш занадто щільним, що веде до жорсткості котлет. Для цієї страви найкраще підходить фарш середнього або грубого помелу.

Відмова від хліба

Хліб не лише економить м'ясо, але й робить котлети пухкими. Адже цей компонент вбирає зайвий сік без втрати смаку м’яса. Використовуйте батон або черствий білий хліб.

Хліб у молоці

Замочування хліба в молоці може зробити котлети жорсткими, адже білок згортається. Краще замочувати хліб у воді або й взагалі обійтися без цього етапу.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...