Ці помилки роблять більшість кулінарів - через них котлети виходять несмачними

Кулінари обожнюють котлети, адже це ситно, апетитно та просто. Проте, не завжди вони виходять пишними та м'якими. Разом з Ukr.Media розповідаємо про три поширені помилки, які роблять чимало домашніх кухарів, передають Патріоти України.

Фарш не того помелу

Деякі кулінари двічі перекручують м'ясо або подрібнюють його блендером. Вони намагаються зробити як краще, однак це робить фарш занадто щільним, що веде до жорсткості котлет. Для цієї страви найкраще підходить фарш середнього або грубого помелу.

Відмова від хліба

Хліб не лише економить м'ясо, але й робить котлети пухкими. Адже цей компонент вбирає зайвий сік без втрати смаку м’яса. Використовуйте батон або черствий білий хліб.

Хліб у молоці

Замочування хліба в молоці може зробити котлети жорсткими, адже білок згортається. Краще замочувати хліб у воді або й взагалі обійтися без цього етапу.

Є ознака, яку не приховати! Як дізнатися реальний пробіг авто

понеділок, 24 лютий 2025, 23:10

На ринку вживаних авто нечесні продавці часто скручують пробіг, щоб підвищити вартість автомобіля. Проте є одна важлива деталь, яка може видати реальний знос транспортного засобу – це кермо. Експерти пояснили, на що звертати увагу при покупці. Про це п...

Творить дива! Чим підживити троянди, щоб вони рясно зацвіли навесні

понеділок, 24 лютий 2025, 19:56

Весна не за горами, тож зараз ідеальний час для садівників почати готувати добрива, які вони використовуватимуть, якщо хочуть, щоб їхні троянди красиво цвіли цього року, передають Патріоти України. Удобрювати троянди слід у березні, коли почнуть з’явля...