Кулінари обожнюють котлети, адже це ситно, апетитно та просто. Проте, не завжди вони виходять пишними та м'якими. Разом з Ukr.Media розповідаємо про три поширені помилки, які роблять чимало домашніх кухарів, передають Патріоти України.
Деякі кулінари двічі перекручують м'ясо або подрібнюють його блендером. Вони намагаються зробити як краще, однак це робить фарш занадто щільним, що веде до жорсткості котлет. Для цієї страви найкраще підходить фарш середнього або грубого помелу.
Хліб не лише економить м'ясо, але й робить котлети пухкими. Адже цей компонент вбирає зайвий сік без втрати смаку м’яса. Використовуйте батон або черствий білий хліб.
Замочування хліба в молоці може зробити котлети жорсткими, адже білок згортається. Краще замочувати хліб у воді або й взагалі обійтися без цього етапу.
Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...
Раніше наші пращури дуже ретельно готувались до настання зими. Лише зробивши заготовки багатьох продуктів, можна було пережити цей період без голоду. Ми і досі займаємось заготівлею продуктів, готуючи різноманітну консервацію та заморозки, але раніше ц...