Що може бути краще за хрустких і смачних огірків на зиму? На жаль, роботу може зіпсувати помутніння огірків і ваша праця зійде нанівець. Причина помутніння - у розсолі починаються процеси бродіння. Тому змінюють смак та псуються самі плоди, здуваються кришки банок із заготовками, передають Патріоти України.
При правильному засолюванні та консервуванні огірки в банках не повинні бродити. Мутність розсолу означає, що при консервації були допущені помилки. Які саме – розповімо разом зі Smachnonews.
Причин цього може бути кілька:
Важливо брати лише свіжі інгредієнти, не порушувати їх пропорції та не замінювати іншими. Дотримуйтесь цих правил і ваші огірки не помутніють.
Попри простоту процедури засолювання, все ж таки банки з огірками можуть каламутніти та вибухати. Це пояснюється такими причинами:
Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...
Хоча наші мами та бабусі вчили нас викидати шкірки від овочів та фруктів, існує шість продуктів, які чистити не потрібно, адже так вони містять більше поживних речовин, корисних для нашого організму. Про це розповідають в AllRecipes, передають Патріоти...