Ці три інгредієнти зіпсують будь-який шашлик: Що не потрібно додавати до маринаду

Шашлик - основна страва будь-яких пікніків та просто відпочинку на природі. Гаряче соковите і ніжне м’ясо, що тане в роті і віддає димком, запам’ятовується надовго.

У приготуванні смачного шашлику ключову роль грає маринад, тому важливо вміти правильно готувати його. Існує безліч рецептів, проте є три компоненти, які точно не слід додавати до маринаду. Разом з Рixelinform розповімо про них.

Які інгредієнти не слід додавати до маринаду

Багато кулінарів сіль додають в маринад неправильно і тому м’ясо виходить сухим та несмачним. Справа в тому, що її не додають у сам маринад — сіль буде доречна або перед приготуванням шашлику, або за кілька хвилин до цього.

Багато господинь вважають, що якісний шашлик без оцту не приготуєш. За цим компонентом закріпилася репутація засобу, здатного зробити м’ясо ніжним. Але це помилка: приготоване за допомогою оцту м’ясо не стане м’якшим та смачнішим.

Від використання майонезу як компоненту маринаду потрібно давно відмовитись. Можливо, шашлик і буде смачним, але не корисним. Майонез перетворить цю страву на справжнє джерело канцерогенів.

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...