Дзеркала швидко покриваються розводами та плямами, особливо у ванній кімнаті. Щоб нічого не заважало вам милуватися своїм відображенням, використовуйте ці прості та доступні підручні засоби, які знайдуться у будь-якої господині, передають Патріоти України.
На порталі Cleanipedia поділилися трьома простими способами, як видалити плями та розводи з поверхні дзеркал. Вам знадобляться спирт, чай із сіллю та звичайний оцет
Звичайний медичний етиловий спирт здатний надати будь-якій дзеркальній поверхні привабливого блиску. Також він ефективний проти жирових плям, розводів від води та слідів від косметики. Якщо у вас немає етилового спирту, підійде нашатирний спирт, горілка або лосьйон на основі спирту.
Візьміть серветку з мікрофібри, змочіть рясно спиртом і протріть дзеркало. Якщо поверхня надто брудна, повторіть процедуру кілька разів. З мінусів – неприємний запах спирту, але він швидко вивітрюється.
Також проти розводів і плям на дзеркалі ефективний міцний зелений чай із ложкою солі. Напій має бути кімнатної температури, щоб дзеркало не луснуло. Також для кращого ефекту можна додати 1-2 краплі синьки для білизни. Використовувати чорний чи червоний чай не можна. Ці напої можуть пофарбувати поверхню дзеркала і призвести до ще більших розводів.
Звичайний харчовий оцет змішайте з водою в пропорції 1:5 і вилийте на серветку або залийте в пульверизатор, щоб розбризкати по поверхні. Не потрібно робити занадто багато розчину, тому що його потрібно використати за один раз. З мінусів — виражений запах оцту деякий час відчуватиметься у приміщенні. Проте запах швидко вивітрюється.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...