Ці відбивні неможливо не обожнювати - весь секрет у паніруванні

Відбивні - ними важко здивувати. Так може подумати багато людей, але це тільки до моменту куштування відбивних з новим паніруванням. Вони набувають нового смаку, тож задоволення гарантоване, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • м’ясо на 6 відбивних;
  • пармезан — 50 г;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • італійські трави — 1 ч.л.;
  • сушений мелений часник — 1 ч.л.;
  • чорний перець — 1 дрібка;
  • молоко — 2 ст.л.;
  • яйця — 2 шт.

Як приготувати

М’ясо потрібно відбити. Посоліть його та посипте чорним меленим перцем. На цьому етапі можна відкласти його в сторону.

Тепер потрібно натерти пармезан та змішати його з панірувальними сухарями, спеціями. окремо збийте яйця з молоком.

Кожен шматок м’яса опустіть в молочну суміш, а потім в сухе панірування. Тепер відбивні можна викладати смажитися, але сковорода повинна бути добре розігріта з олією.

Готові відбивні рекомендується посипати свіжою зеленню. Смачного!

Яка сім’я не справжня? Ваш вибір розкриє риси вашої особистості

п’ятниця, 14 листопад 2025, 23:10

Готові до швидкої розваги? Пройдіть психологічний тест і дізнайтеся більше про свою особистість. Вам потрібно лише відповісти на одне запитання: яка сім’я не справжня, передають Патріоти України. Цей тест допомагає розкрити приховані риси та емоції. По...

Дачникам на замітку! Чим та як обробити виноград, щоб він пережив зиму

п’ятниця, 14 листопад 2025, 18:30

Оброблення винограду суттєво полегшить роботу протягом усього сезону, а також знизить ризики того, що врожай постраждає від грибків чи шкідників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Перед настанням холодів виноградні кущі потрібно підживити...