Відбивні - ними важко здивувати. Так може подумати багато людей, але це тільки до моменту куштування відбивних з новим паніруванням. Вони набувають нового смаку, тож задоволення гарантоване, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
М’ясо потрібно відбити. Посоліть його та посипте чорним меленим перцем. На цьому етапі можна відкласти його в сторону.
Тепер потрібно натерти пармезан та змішати його з панірувальними сухарями, спеціями. окремо збийте яйця з молоком.
Кожен шматок м’яса опустіть в молочну суміш, а потім в сухе панірування. Тепер відбивні можна викладати смажитися, але сковорода повинна бути добре розігріта з олією.
Готові відбивні рекомендується посипати свіжою зеленню. Смачного!
Зазвичай ми звинувачуємо втомленість у стресі чи несприятливій погоді. Проте, за дослідженнями, найбільше нашу енергію забирають щоденні повторювані дії та наші звички. Достатньо невеликих змін у повсякденній рутині, щоб швидко відчути покращення самоп...
Щороку мільйони автомобілів викрадають, і зловмисники постійно вигадують нові методи. Хоча багато водіїв вкладають кошти в сигналізації, GPS-трекери чи замки на кермо, експерт поділився примітивним, але ефективним способом, який не вимагає жодних витра...