Ці відбивні неможливо не обожнювати - весь секрет у паніруванні

Відбивні - ними важко здивувати. Так може подумати багато людей, але це тільки до моменту куштування відбивних з новим паніруванням. Вони набувають нового смаку, тож задоволення гарантоване, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • м’ясо на 6 відбивних;
  • пармезан — 50 г;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • італійські трави — 1 ч.л.;
  • сушений мелений часник — 1 ч.л.;
  • чорний перець — 1 дрібка;
  • молоко — 2 ст.л.;
  • яйця — 2 шт.

Як приготувати

М’ясо потрібно відбити. Посоліть його та посипте чорним меленим перцем. На цьому етапі можна відкласти його в сторону.

Тепер потрібно натерти пармезан та змішати його з панірувальними сухарями, спеціями. окремо збийте яйця з молоком.

Кожен шматок м’яса опустіть в молочну суміш, а потім в сухе панірування. Тепер відбивні можна викладати смажитися, але сковорода повинна бути добре розігріта з олією.

Готові відбивні рекомендується посипати свіжою зеленню. Смачного!

А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

середа, 26 червень 2024, 11:13

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...

А ви це знали? Яка каша найкорисніша для організму і допомагає схуднути

середа, 26 червень 2024, 10:44

Цей продукт відновлює кишківник і стабілізує рівень цукру в крові, передають Патріоти України. За словами лікарів вівсянка здатна "зарядити" наш кишківник всіма необхідними мікроелементами, щоб він міг нормально функціонувати. Вівсяна каша містить вели...