Ця домашня рослина відлякує комарів! Посадіть у горщик - і мінус проблема

Коли влітку комарі стають настільки "прилипливими" до нас, як ведмеді до меду, ми готові докладати всіх зусиль, щоб боротися з цими комами, що дзижчать. Цікаво, але можна захистити себе від неприємних укусів комарів, якщо посадити лише одну зелену рослину в горщику, передають Патріоти України.

Наприклад, лемонграс, пише santeplusmag. Це довгоживуча ароматична рослина з вічнозеленим листям, яка відмінно відлякує мух і комарів своїм ароматом.

Як садити лемограс

Лемонграс вирощують у горщиках з використанням вологого і добре дренованого ґрунту. Посадіть насіння лемонграсу на поверхню землі в горщику і тримайте його в теплому та сонячному місці доти, доки насіння не проросте. Оптимальна температура цього процесу становить приблизно 20-25°C.

Коли лемонграс досягне висоти 15 см, потрібно перемістити його в новий горщик з діаметром близько 30 см. Перед цим на дно горщика слід помістити шар глиняної гальки або гравію, а потім додати субстрат, що складається з рівних частин ґрунту для горщика, садової землі та піску. Після пересадки рослину слід добре полити.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...