Ця головоломка здатна перевірити якість зору кожного - відшукайте на яскравій галявині маленьке курча

Сьогоднішня головоломка здатна перевірити користувачів на уважність, а також протестувати якість зору кожного, хто наважитися з нею потягатися, передають Патріоти України.

Отже, нова непроста задачка складається з яскравої картинки, на якій зображена галявина з нарцисами і декількома деревами. Однак крім усього перерахованого, також картинка приховує дуже крихітне створення у вигляді маленького курчати, якого і треба виявити, що зробити, прямо скажемо, буде непросто, оскільки пернате малесеньке і добре зливається з навколишнім середовищем.

Тільки найбільш зіркі зможуть помітити маленьку пташку, яка органічно вписується в море жовтих квітів. За словами творців головоломки — Feel Good Contacts — постачальник контактних лінз) — рекорд по знаходженню курчати становить всього 20 секунд, тому впоратися із завданням зможуть не всі. Але ви ж не з боязкого десятка, адже так?

.

.

.

.

.

Все ще воюєте з головоломкою? Гаразд, здавайтеся і дивіться, де сховалося маленьке створіння нижче.

.

.

.

.

.

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...