Ця оптична ілюзія обдурила тисячі людей, а ви зможете сказати скільки туристів на фото?

Коли Патрік Дейвернуа разом з друзями відправився в черговий піший похід по мальовничій місцевості, він ніяк не думав, що стане знаменитістю. Їх загальний знімок під час однієї із зупинок став вірусним, коли друзі вирішили зігрітися алкоголем, передають Патріоти України.

На фото зображений момент, як друзі піднімають тост за подорож, і в центрі кадру видно чотири пляшки, до яких тягнуться три руки.

У мережі чимало людей зніяковіли, виявивши таку нестиковку. Очевидно, що пляшки чотири і тримають їх чотири руки в рукавичках, але одна з них різко обривається і пропадає з фото.

Неабияк поламавши голову, користувачка "Твіттера" Джен, яка показала це фото у своїй стрічці, зізнавшись, що досі не може повірити, що на знімку чотири людини. І тут вже їй не повірили підписники, які помилилися так само, як і вона.

Пост Джен набрав купу лайків і ретвітів.

А ви вже порахували людей?

В коментарях користувачі засмучувалися своїм промахом.

У всьому винен камуфляжний похідний одяг, який один з хлопців надів. Влаштувавши розслідування, вони відшукали людей, які любить носити кілти і камуфляжні куртки, що вводять в оману чесних людей в мережі.

В коментарях люди почали писати забавні речі:

  • "Чорт забирай, я насилу знайшов цю руку!".
  • "Я вперше бачу, щоб камуфляж реально працював".
  • "Дивно, як працює наш мозок. Я був упевнений, що один з хлопців просто тримає дві пляшки, поки не побачив підказку...".

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...