Ця оптична ілюзія змусить попітніти - тільки 5% людей можуть розв'язати її

Тільки 5% людей можуть виявити на картинці соняшник, захований серед бджіл, передають Патріоти України.

Дослідження показують, що оптичні ілюзії є частиною сфери психоаналізу, яка проливає світло на те, як ви сприймаєте речі. Нормальний людський мозок може дивитися на речі або зображення по-різному, формуючи різне сприйняття під кожним кутом.

Дослідження показують, що чим більше ви тренуєте свій мозок, вирішуючи складні головоломки, тим розумнішими ви стаєте.

Отже, перед вами нова оптична ілюзія. Здається, на малюнку зображені лише бджоли, але це не так. Серед комах "сховався" соняшник. Завдання здається легким, проте на його рішення дається лише 11 секунд. Час пішов!

Ви помітили прихований соняшник за 11 секунд? Якщо ви уважно подивитеся на нижню ліву частину зображення, то побачите соняшник, захований серед бджіл. Ця оптична ілюзія може показати, наскільки хороший у вас зір.

Для вашої зручності соняшник виділено на зображенні нижче.


Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...