Ця отрута руйнує наші кістки! Але деякі п'ють цей напій кожен день, не знаючи про масштаб лиха

Дослідження вчених доводять, що звична всім «Кока-кола» шкідливіше алкогольних напоїв . Те ж саме можна сказати про будь-які солодкі і шипучі напої: стакан газованої води завдає шкоди організму незрівнянно більший, ніж стопка горілки! А адже багато хто використовує солодку воду щодня, передають Патріоти України.

Шкода «Кока-коли» полягає у величезній кількості цукру, який міститься в напої. Навіть маленька пляшечка газованого напою - справжня отрута.

Печінка і підшлункова залоза моментально реагують на цукор, який присутній в напої. Виділяється у великій кількості інсулін, підвищується рівень цукру в крові і кров'яний тиск. Вся глюкоза, яка присутня в напої, тут же перетворюється в жирові клітини. Подумати тільки, 10 чайних ложок цукру в одній пляшці! Це ж скільки зайвих сантиметрів на талії ...

Вживання солодких газованих напоїв - головна причина виникнення діабету і ожиріння, але і це ще не все. Фосфорна кислота , яка міститься в «Кока-колі», пов'язує кальцій, магній і цинк в нижньому відділі кишечника, і вони виводяться з організму в прискореному режимі! А ми і так отримуємо недостатню кількість цих елементів з їжею ... В результаті кістки стають ламкими і погіршується обмін речовин.

До потенційно небезпечних для здоров'я напоїв можна віднести також всі енергетики і солодкі соки з консервантами: все через високий вміст цукру. У порівнянні з цими напоями навіть хмільне пиво - найкорисніший продукт!

Перш ніж в черговий раз втамувати спрагу газованою водою, згадай про нашу статтю. Хвилинне задоволення може коштувати тобі здоров'я ... Поділися цією інформацією з друзями, адже деякі п'ють «Кока-колу» кожен день!

Джерело: poradu.pp.ua

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...