
Багато кулінарів помічали, що навіть при правильному рецепті та якісних інгредієнтах котлети можуть вийти жорсткими. Разом із ProstoWay розповідаємо, чому це відбувається, передають Патріоти України.
Одна з найпоширеніших помилок – невчасне соління фаршу. Саме це призводить до того, що котлети виходять не дуже смачними, сухими, неапетитними.
Річ у тім, що сіль, або хлорид натрію, впливає не лише на смак, але й на структуру продуктів. Якщо солити фарш заздалегідь, котлети отримають жорстку консистенцію.
Є одне просте кулінарне правило. Воно полягає у тому, що котлети потрібно солити тільки перед тим, як сформувати їх та викласти на сковороду. Сіль, додана в останній момент, не встигне вплинути на структуру білка.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...