Багато кулінарів помічали, що навіть при правильному рецепті та якісних інгредієнтах котлети можуть вийти жорсткими. Разом із ProstoWay розповідаємо, чому це відбувається, передають Патріоти України.
Одна з найпоширеніших помилок – невчасне соління фаршу. Саме це призводить до того, що котлети виходять не дуже смачними, сухими, неапетитними.
Річ у тім, що сіль, або хлорид натрію, впливає не лише на смак, але й на структуру продуктів. Якщо солити фарш заздалегідь, котлети отримають жорстку консистенцію.
Є одне просте кулінарне правило. Воно полягає у тому, що котлети потрібно солити тільки перед тим, як сформувати їх та викласти на сковороду. Сіль, додана в останній момент, не встигне вплинути на структуру білка.
Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...