Багато кулінарів помічали, що навіть при правильному рецепті та якісних інгредієнтах котлети можуть вийти жорсткими. Разом із ProstoWay розповідаємо, чому це відбувається, передають Патріоти України.
Одна з найпоширеніших помилок – невчасне соління фаршу. Саме це призводить до того, що котлети виходять не дуже смачними, сухими, неапетитними.
Річ у тім, що сіль, або хлорид натрію, впливає не лише на смак, але й на структуру продуктів. Якщо солити фарш заздалегідь, котлети отримають жорстку консистенцію.
Є одне просте кулінарне правило. Воно полягає у тому, що котлети потрібно солити тільки перед тим, як сформувати їх та викласти на сковороду. Сіль, додана в останній момент, не встигне вплинути на структуру білка.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...