Українці, як відомо, народ, який вміє чудово готувати та смачно поїсти. Сила-силенна українських рецептів розлетілася по світу, і в різних країнах люди з величезним задоволенням їдять ці ласощі, передають Патріоти України.
Крученики — це національна українська м'ясна страва, яка припаде до смаку навіть вишуканому гурману, попри те, що готується просто і зі звичайних інгредієнтів. Нічого надприродного в приготуванні немає.
По суті крученики з себе представляють невеликі, розміром з котлету, м'ясні рулети з начинкою. Причому в різних областях України начинку, традиційно кладуть різну. Та й по правді кажучи, не може тут бути одноманітності — широта душі не сприймає суворих рамок. Так, що начинку кручеників можна готувати як душа забажає. Власне, і м'ясо використовується теж різне: яловичина, свинина, курятина.
Нижче представляємо покроковий рецепт з Волинської області. Тут готують крученики своєрідним, але дуже смачним способом.
Інгредієнти для основи
Для грибної начинки
Для рисово-фруктової начинки
Приготування
Приємного апетиту!
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...