Українці, як відомо, народ, який вміє чудово готувати та смачно поїсти. Сила-силенна українських рецептів розлетілася по світу, і в різних країнах люди з величезним задоволенням їдять ці ласощі, передають Патріоти України.
Крученики — це національна українська м'ясна страва, яка припаде до смаку навіть вишуканому гурману, попри те, що готується просто і зі звичайних інгредієнтів. Нічого надприродного в приготуванні немає.
По суті крученики з себе представляють невеликі, розміром з котлету, м'ясні рулети з начинкою. Причому в різних областях України начинку, традиційно кладуть різну. Та й по правді кажучи, не може тут бути одноманітності — широта душі не сприймає суворих рамок. Так, що начинку кручеників можна готувати як душа забажає. Власне, і м'ясо використовується теж різне: яловичина, свинина, курятина.
Нижче представляємо покроковий рецепт з Волинської області. Тут готують крученики своєрідним, але дуже смачним способом.
Інгредієнти для основи
Для грибної начинки
Для рисово-фруктової начинки
Приготування
Приємного апетиту!
Значна кількість втрат і відсутність реальних успіхів на Луганщині, ймовірно, негативно впливає на моральний стан російських військових і призводить до масового пияцтва й саботажу в лавах армії рф. Група російських військових у стані алкогольного сп’ян...
За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", напередодні була зафіксована передислокація через в м. Сватове техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів. Ворог не припиняє спроб оточити та розгромити угруповання ...