Цікава головоломка: Спробуйте серед космічних тіл і сердець відшукати музичну ноту

Нова головоломка, яка взриває мозок виявилася складною навіть для найбільш окатих представників мережі - тепер і ви можете спробувати її розгадати і дотягнутися до зірок, передають Патріоти України.

Непроста задачка, створена виробником іграшок TOMY, просить людей знайти музичну ноту на картинці з падаючими на Землю небесними тілами.

Однак, враховуючи те, що на картинці просто рясніє величезне число різних деталей, в тому числі зірок, сердець і якихось казкових інопланетян, відшукати ноту куди складніше, ніж може здатися на перший погляд.

До того ж, на людину, яка намагається розгадати головоломку тисне рекорд, який дорівнює 40 секунд, тому знайти ноту — це тільки пів справи. Так що налаштуйте свої годинники на зворотний відлік і погнали!







Ну як, знайшли? Ні? Тоді ось вам рішення завдання!

Це варто знати! Як отримати вітамін D, якщо немає сонячного світла

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:32

Важливість вітаміну D для підтримки оптимального стану здоров'я не можна недооцінювати. Зазвичай наш організм синтезує його під впливом ультрафіолетових променів групи В (УФ-В) сонячного світла. News Bytes розповів про декілька продуктів харчування, як...

Смачно і економно! Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:10

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ...