Цікавий факт: Ось що буде з організмом, якщо кожного дня їсти мед


З дитинства ми чули, що мед - дуже корисний продукт, яким можна вилікувати майже всі «хвороби у світі». Та чи справді він такий для нас корисний?

Мед – це продукт, що бджоли виробляють з нектару квітів. Існує багато його різновидів, наприклад, травневий, липовий, гречаний, акацієвий, соняшниковий та інш. Вони відрізняються на смак, колір та своїми властивостями, але об’єднує їх користь для нашого організму.

На сторінці Health knowledge3 вийшло відео присвячене користі меду і його впливу на наш організм, при щоденному вживанні.

Тож, яка користь меду:

  • По-перше, після регулярного вживання меду ваша шкіра стане м’якою та гладенькою, майже, як в дитини, бо мед надзвичайно сильний натуральний зволожувач, що глибоко живить шкіру і робить її більш сяйливішою.
  • Крім того, він допомагає травленню та допомагає зняти розлад шлунка і розлад травлення.
  • Разом з тим мед також допомагає зменшити кашель і прибрати біль, особливо в зимовий період та сезонну алергію.
  • Але і це не все! Якщо ви хочете покращити сон, мед – найкращий варіант, з'їжте невелику ложечку перед тим, як лягаєте спати та вам гарантований спокійний та повноцінний сон.
  • Мед - це також скарбниця вітамінів, мінералів та антиоксидантів, що допомагають нам бути здоровими та гарно себе почувати.
  • Якщо вам подобається спорт, мед може стати вашим найкращим другом. Він багатий на натуральні вуглеводи, надасть вам заряд енергії перед тренуванням і допоможе відновитися після тренування.

Мед дуже корисний для нашого здоров'я, але перед його вживанням і тим паче на постійній основі, ви маєте бути певні, що не маєте на нього алергії, тому важливо проконсультуватись з лікарем що до цього. Також важливо аби мед був натуральним, а не підробкою.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...