Існує одна поширена помилка, яку роблять майже всі. Саме через цей "підступний" інгредієнт котлети виходять сухими. Шеф-кухарі розповіли, як приготувати соковиті котлети з апетитною хрусткою скоринкою. Що не можна додавати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими, передають Патріоти України.
Якщо ви все ще додаєте яйця у фарш, то час перестати це робити. Шеф-кухарі елітних ресторанів зазначають, що саме через цей інгредієнт страва виходить сухою.
Однак яйця не єдиний шкідник соковитості. Багато хто замочує хліб для фаршу в молоці, але цього краще не робити. Замість молочки візьміть воду. Пропонуємо вам приготувати котлети за наведеним нижче рецептом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Готово. Смачного!
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...