Існує одна поширена помилка, яку роблять майже всі. Саме через цей "підступний" інгредієнт котлети виходять сухими. Шеф-кухарі розповіли, як приготувати соковиті котлети з апетитною хрусткою скоринкою. Що не можна додавати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими, передають Патріоти України.
Якщо ви все ще додаєте яйця у фарш, то час перестати це робити. Шеф-кухарі елітних ресторанів зазначають, що саме через цей інгредієнт страва виходить сухою.
Однак яйця не єдиний шкідник соковитості. Багато хто замочує хліб для фаршу в молоці, але цього краще не робити. Замість молочки візьміть воду. Пропонуємо вам приготувати котлети за наведеним нижче рецептом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Готово. Смачного!
Свіжі квіти здатні наповнити будь-яку кімнату кольором і життям, але часто букети, куплені в магазині, швидко в’януть. TikTok-блогерка з порадами по догляду за домом та лайфхаками Chantel Mila (Mama Mila) поділилася секретом, як продовжити цвітіння кві...
З настанням спеки та активним літнім відпочинком сонцезахисний крем стає обов’язковим засобом у вашій косметичці. Однак, як виявилося, багато людей допускають одну серйозну помилку при його нанесенні, яка може призвести до опіків, пігментації та навіть...