Що може бути краще, ніж поласувати улюбленою пюрешечкою? Здається, готувати її настільки просто, що багато людей не сумніваються у його правильності. Просто помити, почистити, поставити на плиту і варити до готовності - саме так вказано у всіх рецептах, передають Патріоти України.
У нього тоненька шкірка, яку краще не чистити та навіть не скребти — у неочищеній картоплі так залишиться більше корисних мікроелементів. Картоплю перед приготуванням потрібно лише добре помити.
Картоплю необхідно відварити. Після приготування бульбу необхідно заправити зеленню і до смаку вершковим маслом або сметаною і потім подавати на стіл.
Варити такий продукт потрібно трохи інакше. По-перше, картопля в "мундирі" — корисний продукт, проте жорстку шкірку перед приготуванням краще очищати.
Найголовніша помилка тут криється в температурі води, в якій ви готуватимете овоч. Зазвичай каструлю з картоплею заливають водою з-під крана і ставлять на вогонь і лише потім дають поступово закипіти.
Вважається, що цей спосіб варіння неправильний і він вбиває корисні властивості, що є в овочах. Краще готувати його інакше.
Картоплю необхідно помити, почистити, порізати. Каструлю з водою потрібно поставити на вогонь, дати закипіти, посолити й тільки потім опустити картоплю в киплячу воду і варити до готовності. Саме при такому способі готування зберігаються більшість корисних речовин та мікроелементів.
Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...