Що може бути краще, ніж поласувати улюбленою пюрешечкою? Здається, готувати її настільки просто, що багато людей не сумніваються у його правильності. Просто помити, почистити, поставити на плиту і варити до готовності - саме так вказано у всіх рецептах, передають Патріоти України.
У нього тоненька шкірка, яку краще не чистити та навіть не скребти — у неочищеній картоплі так залишиться більше корисних мікроелементів. Картоплю перед приготуванням потрібно лише добре помити.
Картоплю необхідно відварити. Після приготування бульбу необхідно заправити зеленню і до смаку вершковим маслом або сметаною і потім подавати на стіл.
Варити такий продукт потрібно трохи інакше. По-перше, картопля в "мундирі" — корисний продукт, проте жорстку шкірку перед приготуванням краще очищати.
Найголовніша помилка тут криється в температурі води, в якій ви готуватимете овоч. Зазвичай каструлю з картоплею заливають водою з-під крана і ставлять на вогонь і лише потім дають поступово закипіти.
Вважається, що цей спосіб варіння неправильний і він вбиває корисні властивості, що є в овочах. Краще готувати його інакше.
Картоплю необхідно помити, почистити, порізати. Каструлю з водою потрібно поставити на вогонь, дати закипіти, посолити й тільки потім опустити картоплю в киплячу воду і варити до готовності. Саме при такому способі готування зберігаються більшість корисних речовин та мікроелементів.
Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними, передають Патріоти України. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт...
Багато хто варить каву щодня – швидко, за звичкою. Але навіть у такій простій справі є нюанси, які впливають на смак напою. Іноді кава виходить надто гіркою або зовсім без аромату. Причина може бути зовсім неочевидною. Саме на неї найчастіше ніхто не з...