Що може бути краще, ніж поласувати улюбленою пюрешечкою? Здається, готувати її настільки просто, що багато людей не сумніваються у його правильності. Просто помити, почистити, поставити на плиту і варити до готовності - саме так вказано у всіх рецептах, передають Патріоти України.
У нього тоненька шкірка, яку краще не чистити та навіть не скребти — у неочищеній картоплі так залишиться більше корисних мікроелементів. Картоплю перед приготуванням потрібно лише добре помити.
Картоплю необхідно відварити. Після приготування бульбу необхідно заправити зеленню і до смаку вершковим маслом або сметаною і потім подавати на стіл.
Варити такий продукт потрібно трохи інакше. По-перше, картопля в "мундирі" — корисний продукт, проте жорстку шкірку перед приготуванням краще очищати.
Найголовніша помилка тут криється в температурі води, в якій ви готуватимете овоч. Зазвичай каструлю з картоплею заливають водою з-під крана і ставлять на вогонь і лише потім дають поступово закипіти.
Вважається, що цей спосіб варіння неправильний і він вбиває корисні властивості, що є в овочах. Краще готувати його інакше.
Картоплю необхідно помити, почистити, порізати. Каструлю з водою потрібно поставити на вогонь, дати закипіти, посолити й тільки потім опустити картоплю в киплячу воду і варити до готовності. Саме при такому способі готування зберігаються більшість корисних речовин та мікроелементів.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...