Цвіль відразу зникне: Який підручний продукт розпорошити на герметик у ванній

У ванній кімнаті через високий рівень вологості часто утворюється грибок. Особливо страждає від цвілі силіконовий герметик у душовій кабіні, проте його легко очистити, передають Патріоти України.

Щоб позбутися плісняви, розпорошіть на герметик у ванній один підручний продукт. Про ефективний лайфхак розповідає Express.

Так, озбройтеся рукавичками, захисними окулярами, розпилювачем, чистими ганчірками та звичайним оцтом. Рідина нерідко використовується при прибиранні та стане ефективним засобом для видалення цвілі.

Спочатку розпиліть оцет на герметик. Залиште на 5 хвилин, а потім протріть. Щоб дістатися до найважчих місць, нанесіть оцет на стару зубну щітку і обережно потріть кути. Знову промийте ділянку і промокніть її чистою тканиною, щоб герметик швидше висох.

Якщо пліснява стійка, то спробуйте ще одну хитрість. Відірвіть трохи туалетного паперу і розпиліть на нього оцет. Покладіть папір на силіконовий герметик і залиште на кілька годин. Потім видаліть папір, протріть поверхню м’якою щіткою. На завершення ретельно промийте силікон і витріть чистою губкою.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...