Цибуля і часник зберігатимуться вдвічі-втричі довше - нехитрий прийом з марганцівкою

Господині часто цікавляться, як довше зберігати часник та цибулю. У цьому матеріалі розповідаємо, як зберігати часник та цибулю в домашніх умовах відразу після збирання врожаю, передають Патріоти України.

З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази. Тут допоможе марганцівка (перманганат калію), яка захищає плоди від поширення інфекції, при цьому не завдає шкоди зубчикам та цибулині.

Як збільшити термін зберігання цибулі та часнику

На 10 літрів води потрібна чайна ложка (з гіркою) марганцівки. Після викопування часник та цибулю очищаємо водою від землі, а потім поміщаємо в цей розчин на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Психологічний тест: Перша побачена фігура розповість, чого вам потрібно позбутися

четвер, 18 квітень 2024, 16:12

Швидкий тест у картинці розповість, від чого вам потрібно терміново позбавитися. Саме ця річ заважає отримати бажаного. Подивіться на картинку і читайте опис того, що ви побачили першим, передають Патріоти України. У вашому житті є люди, які нахабно ва...