
Господині часто цікавляться, як довше зберігати часник та цибулю. У цьому матеріалі розповідаємо, як зберігати часник та цибулю в домашніх умовах відразу після збирання врожаю, передають Патріоти України.
З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази. Тут допоможе марганцівка (перманганат калію), яка захищає плоди від поширення інфекції, при цьому не завдає шкоди зубчикам та цибулині.
На 10 літрів води потрібна чайна ложка (з гіркою) марганцівки. Після викопування часник та цибулю очищаємо водою від землі, а потім поміщаємо в цей розчин на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.
Кохання не має єдиної формули, і кожна людина проживає його по-своєму. Часто ми навіть не усвідомлюємо, які страхи та звички керують нашою поведінкою у стосунках. Цей простий психологічний тест допоможе зазирнути глибше, передають Патріоти України. Под...
Християни східного обряду 22 грудня за новим стилем вшановує пам'ять християнської великомучениці Анастасії Узорішительниці. Вона вважається покровителькою невинно засуджених і вагітних, їй моляться про успішні та легкі пологи. За старим стилем 22 груд...