Господині часто цікавляться, як довше зберігати часник та цибулю. У цьому матеріалі розповідаємо, як зберігати часник та цибулю в домашніх умовах відразу після збирання врожаю, передають Патріоти України.
З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази. Тут допоможе марганцівка (перманганат калію), яка захищає плоди від поширення інфекції, при цьому не завдає шкоди зубчикам та цибулині.
На 10 літрів води потрібна чайна ложка (з гіркою) марганцівки. Після викопування часник та цибулю очищаємо водою від землі, а потім поміщаємо в цей розчин на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...
Регулярні прогулянки - це не просто приємне проведення часу на свіжому повітрі, а й потужний засіб для нормалізації артеріального тиску та підтримки здоров’я серця. Але скільки саме потрібно ходити, щоб відчути реальні переваги для організму? У цьому м...