Господині часто цікавляться, як довше зберігати часник та цибулю. У цьому матеріалі розповідаємо, як зберігати часник та цибулю в домашніх умовах відразу після збирання врожаю, передають Патріоти України.
З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази. Тут допоможе марганцівка (перманганат калію), яка захищає плоди від поширення інфекції, при цьому не завдає шкоди зубчикам та цибулині.
На 10 літрів води потрібна чайна ложка (з гіркою) марганцівки. Після викопування часник та цибулю очищаємо водою від землі, а потім поміщаємо в цей розчин на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.
Близько десятої частини власників смартфонів у світі заклеюють об'єктив пристрою, побоюючись стеження. Фахівці визнають, що ризик справді існує, хоча для шпигунства потрібні чітко визначені умови. Про це пише ITsider, передають Патріоти України. Зловми...
Деякі фрукти містять значну кількість природних цукрів (переважно фруктозу, глюкозу і сахарозу). Ось список фруктів, які містять найбільше цукру на 100 грамів, передають Патріоти України.