
Господині часто цікавляться, як довше зберігати часник та цибулю. У цьому матеріалі розповідаємо, як зберігати часник та цибулю в домашніх умовах відразу після збирання врожаю, передають Патріоти України.
З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази. Тут допоможе марганцівка (перманганат калію), яка захищає плоди від поширення інфекції, при цьому не завдає шкоди зубчикам та цибулині.
На 10 літрів води потрібна чайна ложка (з гіркою) марганцівки. Після викопування часник та цибулю очищаємо водою від землі, а потім поміщаємо в цей розчин на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...
Маніпулятори вміло приховують свої справжні наміри. Спершу вони здаються дружніми, приємними та турботливими, але насправді кожен їхній крок спрямований на контроль і експлуатацію. Експерти радять звертати увагу на три риси, які на перший погляд вигляд...