Цим користуються у ресторанах: Як зробити унікальну приправу з інгредієнта, який вдома йде в сміття

Приправа з лимонної цедри

Така приправа може служити смаковим акцентом до багатьох страв, як солодких так і солоних. Для неї ретельно миємо цитруси та зрізаємо його шкірку тоненько, за допомогою спеціального ножа для цедри або овочечистки. Дуже важливо зняти верхню цедру без білої частини — вона точно гірчитиме.

Розкладаємо смужки цедри на тарілці. Залишаємо їх у такому вигляді при кімнатній температурі впродовж двох днів — для висихання.

З сухої цедри у блендері або кавомолці робимо порошок. Цей і буде готова приправа. Зберігати її треба у непрозорій банці з кришечкою, що щільно закривається.

Три звички, які крадуть ваше щастя: Як перестати бути власним ворогом

понеділок, 18 серпень 2025, 18:45

Часто ми самі стаємо причиною свого нещастя, потураючи звичкам, які отруюють наше життя, передають Патріоти України. Недооцінка того, що маємо, та гонитва за недосяжними цілями призводять до розчарування і внутрішньої порожнечі. Як сказав давній філос...

Що ви побачили на цій картинці? Відповідь розкриє правду про вашу особистість

понеділок, 18 серпень 2025, 18:15

Сьогоднішня оптична ілюзія - це тест, що відкриває основні риси вашого характеру. Вона допоможе зрозуміти, до кого ви ближчі за духом: до собаки чи до кота. Складно повірити? Перевіримо, передають Патріоти України. Перед вами кольорова ілюстрація з різ...