Така приправа може служити смаковим акцентом до багатьох страв, як солодких так і солоних. Для неї ретельно миємо цитруси та зрізаємо його шкірку тоненько, за допомогою спеціального ножа для цедри або овочечистки. Дуже важливо зняти верхню цедру без білої частини — вона точно гірчитиме.
Розкладаємо смужки цедри на тарілці. Залишаємо їх у такому вигляді при кімнатній температурі впродовж двох днів — для висихання.
З сухої цедри у блендері або кавомолці робимо порошок. Цей і буде готова приправа. Зберігати її треба у непрозорій банці з кришечкою, що щільно закривається.
Подивіться на чотири різні стежки та оберіть одну. Ваш вибір може розкрити ваші головні сильні сторони, передають Патріоти України. . Лісова стежка Ви сильні та витривалі, маєте дух авантюриста. Любите нові відкриття та пригоди. Природа допомагає в...
Ми підготували для вас короткий психологічний тест на основі оптичної ілюзії. Просто подивіться на зображення в центрі статті - і зверніть увагу, що саме ви побачили першим. Цей тест не ставить жодних діагнозів, а лише допомагає краще зрозуміти власну ...