Така приправа може служити смаковим акцентом до багатьох страв, як солодких так і солоних. Для неї ретельно миємо цитруси та зрізаємо його шкірку тоненько, за допомогою спеціального ножа для цедри або овочечистки. Дуже важливо зняти верхню цедру без білої частини — вона точно гірчитиме.
Розкладаємо смужки цедри на тарілці. Залишаємо їх у такому вигляді при кімнатній температурі впродовж двох днів — для висихання.
З сухої цедри у блендері або кавомолці робимо порошок. Цей і буде готова приправа. Зберігати її треба у непрозорій банці з кришечкою, що щільно закривається.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...