Багато хто з нас інтуїтивно зберігає кетчупи, гірчицю, соєвий соус та інші приправи саме на дверцятах холодильника. Це здається логічним: зручно дістати, вони завжди під рукою. Але фахівці з безпеки продуктів харчування попереджають - це не найкраще місце для зберігання таких продуктів, передають Патріоти України.
Температура на дверцятах холодильника нестабільна. Щоразу, коли ви відкриваєте холодильник, саме ця зона найбільше піддається впливу теплого повітря ззовні. Це призводить до коливань температури, що може негативно вплинути на якість соусів, особливо тих, що містять молочні або яєчні інгредієнти.
Продукти, які потребують постійного охолодження, можуть псуватися швидше, навіть якщо ви цього не помітите одразу. У найгіршому випадку це може призвести до харчових отруєнь.
Нові дослідження показують, що три поширені проблеми серця - високий кров'яний тиск, діабет 2 типу та низький рівень хорошого холестерину (ЛПВЩ) - можуть різко підвищити ризик смерті від стеатотичної хвороби печінки, пов’язаної з метаболічною дисфункці...
Хочете дізнатися щось нове про свою особистість? Тоді цей психологічний тест саме для вас! Все, що потрібно - подивитися на три сумочки та вибрати ту, яка вам найбільше до душі. Результат може виявитися несподіваним і розкрити риси, про які ви навіть н...