Туристам на замітку: У який час доби найкраще летіти літаком - бортпровідниця поділилась секретом

Під час польоту літаком мандрівники хочуть, щоб все було максимально комфортно. Однак, у літаках працюють люди, які можуть мати різний настрій та можуть бути втомленими або роздратованими. Тому фахівці назвали час, який вважають найкращим для мандрівок літаком, пише NBC News, передають Патріоти України.

Так, колишня бортпровідниця Стелла Конноллі розповіла, що найкраще обслуговування на ранкових рейсах. Все через те, що ці рейси рідше затримуються, а тому персонал має хороший настрій.

До того ж екіпаж літака також хоче вчасно потрапити до місця призначення та й повернутися додому. Також "ранкові літаки" зазвичай набагато чистіші.

Турбулентність

Експерт каже, що ранкове повітря сприятливіше для польотів. А от у другій половині дня часто змінюється погода та може бути гроза. Повітря стає ніби "вибоїстим", що спричиняє турбулентність.

Стиковочний рейс

Важливо, якщо у вас дуже мало часу на пересадку, не соромтеся про це сказати бортпровідникам. Вони можуть зробити оголошення про те, що пасажири, які мають стиковочні рейси, вийдуть першими.

Окрім того, потрібно бути ввічливими, коли будете просити про цю послугу. Адже персонал не зобов'язаний забезпечити вам швидкий вихід.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....