Тушене м’ясо - страва смачна, поживна і корисніша, ніж смажене м’ясо на сковороді. Ось тільки багатьох господинь відлякує процес довготривалого тушкування. Адже щоб приготувати м’ясо, яке можна їсти губами, знадобиться 2-3 години часу. І далеко не завжди воно є у запасі, передають Патріоти України.
Але можна вдатися до маленької хитрощі і прискорити цей процес. А зробити це можна, додавши до пательні з м’ясом один із цих трьох інгредієнтів. Далі розповімо про них.
Скоротити час приготування м’яса допоможе додавання до страви кислоти. Це можуть бути:
Наші повсякденні рішення - це відображення внутрішнього "я". Навіть те, яке яйце вам найбільше до смаку, може багато сказати про ваш характер. Пройдіть простий тест: оберіть одне з трьох яєць і дізнайтесь, хто ви є насправді, передають Патріоти України...
Здорова, пружна шкіра, блискуче волосся та міцні нігті - це не лише результат правильно підібраного догляду. Те, що щодня потрапляє до вашого раціону, має не менше значення, передають Патріоти України. Якщо ви прагнете покращити свій зовнішній вигляд б...