Тушковані свинячі реберця у вині - смачні та соковиті

Відмінна страва. Встояти перед нею не зможе навіть вибагливий гурман. Реберця виходять дуже ніжними та смачними. М'ясо просочується спеціями та часником, і буквально тане в роті. Це така смакота, що вам просто необхідно її приготувати, передають Патріоти України.

Готувати свинячі реберця легко і потрібно постаратися, щоб їх зіпсувати.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинячих ребер
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 1,5 склянки червоного сухого вина
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • приправи за смаком

Починаємо приготування

  1. Реберця промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
  2. У сковороду наливаємо олію, добре нагріваємо і кладемо реберця. Обсмажуємо їх до рум'яності.
  3. Цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою і додаємо до м'яса. Все перемішуємо і обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо до них сіль, перець, томатну пасту і знову перемішуємо.
  4. Потім вливаємо червоне вино, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 1,5 години.
  5. У готові реберця додаємо часник, пропущений через прес, спеції і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Електрична пастка: Три пристрої, які можуть спалити ваш дім, якщо підключити їх до подовжувача

субота, 18 жовтень 2025, 23:10

Експерти з електрики попереджають: підключення потужних приладів до подовжувачів може призвести до пожежі та серйозної небезпеки для дому, передають Патріоти України. Директор Elec Training Чаранджіт Манну виділяє чайники, тостери та електричні обігрів...

Не дайте себе ошукати! ТОП-6 способів розпізнати брехуна за секунди

субота, 18 жовтень 2025, 18:45

Брехня може проявлятися в міміці, голосі та навіть жестах людини. Якщо уважно спостерігати за співрозмовником, можна помітити ознаки обману ще до того, як він почне вигадувати історію. Доктор Грегорі Л. Янц пропонує шість простих способів, які допоможу...