Тушковані свинячі реберця у вині - смачні та соковиті

Відмінна страва. Встояти перед нею не зможе навіть вибагливий гурман. Реберця виходять дуже ніжними та смачними. М'ясо просочується спеціями та часником, і буквально тане в роті. Це така смакота, що вам просто необхідно її приготувати, передають Патріоти України.

Готувати свинячі реберця легко і потрібно постаратися, щоб їх зіпсувати.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинячих ребер
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 1,5 склянки червоного сухого вина
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • приправи за смаком

Починаємо приготування

  1. Реберця промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
  2. У сковороду наливаємо олію, добре нагріваємо і кладемо реберця. Обсмажуємо їх до рум'яності.
  3. Цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою і додаємо до м'яса. Все перемішуємо і обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо до них сіль, перець, томатну пасту і знову перемішуємо.
  4. Потім вливаємо червоне вино, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 1,5 години.
  5. У готові реберця додаємо часник, пропущений через прес, спеції і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Літній суперфуд, який знижує ризик раку, інсульту та деменції - просто їжте це щодня

субота, 9 серпень 2025, 12:10

Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...

Як ходьба врятує ваше серце: Прості поради лікарів, які змінять життя

субота, 9 серпень 2025, 11:44

Регулярні прогулянки - це не просто приємне проведення часу на свіжому повітрі, а й потужний засіб для нормалізації артеріального тиску та підтримки здоров’я серця. Але скільки саме потрібно ходити, щоб відчути реальні переваги для організму? У цьому м...