Тушковані свинячі реберця у вині - смачні та соковиті

Відмінна страва. Встояти перед нею не зможе навіть вибагливий гурман. Реберця виходять дуже ніжними та смачними. М'ясо просочується спеціями та часником, і буквально тане в роті. Це така смакота, що вам просто необхідно її приготувати, передають Патріоти України.

Готувати свинячі реберця легко і потрібно постаратися, щоб їх зіпсувати.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинячих ребер
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 1,5 склянки червоного сухого вина
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • приправи за смаком

Починаємо приготування

  1. Реберця промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
  2. У сковороду наливаємо олію, добре нагріваємо і кладемо реберця. Обсмажуємо їх до рум'яності.
  3. Цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою і додаємо до м'яса. Все перемішуємо і обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо до них сіль, перець, томатну пасту і знову перемішуємо.
  4. Потім вливаємо червоне вино, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 1,5 години.
  5. У готові реберця додаємо часник, пропущений через прес, спеції і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Перевірте себе! Названо симптом, який говорить про те, що вам більше не можна пити каву

понеділок, 19 травень 2025, 12:25

Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...

Водіям на замітку! Що тепер потрібно мати в авто, щоб уникнути штрафу, арешту та позбавлення прав

понеділок, 19 травень 2025, 9:44

Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...