Творить дива! "Чарівний" відвар, з яким зацвіте і алое, і герань, і грошове дерево

Щоб підгодувати кімнатні рослини, зовсім не обов’язково вирушати за спеціальними препаратами до магазину - часто все необхідне росте у вашому городі. Так, необхідний компонент для добрива, про який йтиметься далі, - не що інше, як буряк, передають Патріоти України.

Подробиці

Цей коренеплід багатий на корисні речовини, а при варінні частина поживних мікроелементів йде у воду. Таким чином, у буряковому відварі міститься калій, кальцій, магній, фтор, фосфор та марганець.

Грунтуючись на цьому, квітникарі стверджують, що подібне підживлення сприятиме появі бутонів на будь-якій квітці, у тому числі герані, грошовому дереві та столітнику.

Якщо ви вирішили перевірити ефективність такого нестандартного добрива, пам’ятайте: відвар обов’язково повинен мати такі якості, як свіжість і прісність, це означає, що додавати сіль у воду в процесі варіння буряків не варто.

Перед тим як приступити до поливу, розведіть концентрат у такій же кількості води. Використовувати буряковий відвар для цвітіння кімнатних рослин краще всього у березні, коли вони відійдуть від періоду зимового спокою.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...