Творить дива! Як попередити появу плісняви в оселі за допомогою одного засобу

Пліснява є епіцентром розповсюдження токсинів і алергенів. Вони є небезпечні для здоров’я. Зокрема, для системи органів дихання, передають Патріоти України.

Позбавитись від плісняви буває дуже важко. Ви її видаляєте, а вона знов з’являється знов. Основна причина полягає в поганій вентиляції та високій вологості. Читайте далі про спосіб зарадити проблемі.

Як це зробити

Пліснява любить шухляди для білизни, віддалені кути шафи, підвіконня. Щоб знизити ризик її виникнення потрібен абсорбувальний матеріал. І для цього якнайкраще підходить крейда. Навіть кольорова.

Вона добре вбирає зайву вологу та створює погані умови для розвитку плісняви. Додатково на шматки крейди рекомендують наносити масло гвоздики. Це дуже сильний антибактеріальний та антигрибковий засіб.

Виходить наступний план дій. Крейда вбирає вологу, а масло паралельно робить дезінфекцію. Окрім того, вам сподобається ароматичний ефект. Спосіб простий та дієвий. І пахне після нього набагато краще, ніж після обробки оцтом.

Забудьте про це! Лікар розніс популярний метод лікування

вівторок, 7 травень 2024, 18:54

"Йодну сітку" багато хто використовує при болях в суглобах, травмах та розтягненні зв’язок, при постін‘єкційних інфільтратах, для діагностики йододефіциту, при нежиті тощо. Але цей засіб лікування не доказовий, передають Патріоти України з посиланням н...

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...