Творить дива! Названо напій, який "стирає" зморшки - особливо корисний для жінок за 50

Скільки треба вживати напій, щоб стан шкіри помітно покращився: висновки експертів, передають Патріоти України.

Науковці з університету штату Флорида в США з'ясували, що напій із журавлини з високим умістом антиоксидантів сприяє поліпшенню стану шкіри, підвищуючи її тонус та еластичність, що запобігає появі дрібних зморшок. Висновки експерименту було опубліковано в науковому журналі Nutrition.

Як напій із журавлини запобігає передчасному старінню шкіри

В експерименті брали участь жінки за 50, їх було розділено на 2 групи. Одні приймали плацебо, інші – напій із журавлини. У цьому напої була висока концентрація антиоксидантів. Антиоксидантні сполуки захищають клітини людського організму від впливу вільних радикалів, які є не лише причиною ракових захворювань, а й провокують передчасне старіння та появу зморшок.

Піддослідні упродовж шести тижнів вживали напій із журавлини. П’ятдесятирічні жінки мали очевидні покращення стану шкіри: вона стала гладенькою та пружною, зникли дрібні зморшки, більш глибокі заломи на шкірі стали майже непомітними.

У висновках науковців зазначається, що результати дослідження також були підтверджені інструментальними вимірами. Вони показали, що після вживання напою у піддослідних шкіра стала еластичнішою, зміцнилися її захисні властивості.

Джерело: ТСН.ua

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...