Скільки треба вживати напій, щоб стан шкіри помітно покращився: висновки експертів, передають Патріоти України.
Науковці з університету штату Флорида в США з'ясували, що напій із журавлини з високим умістом антиоксидантів сприяє поліпшенню стану шкіри, підвищуючи її тонус та еластичність, що запобігає появі дрібних зморшок. Висновки експерименту було опубліковано в науковому журналі Nutrition.
В експерименті брали участь жінки за 50, їх було розділено на 2 групи. Одні приймали плацебо, інші – напій із журавлини. У цьому напої була висока концентрація антиоксидантів. Антиоксидантні сполуки захищають клітини людського організму від впливу вільних радикалів, які є не лише причиною ракових захворювань, а й провокують передчасне старіння та появу зморшок.
Піддослідні упродовж шести тижнів вживали напій із журавлини. П’ятдесятирічні жінки мали очевидні покращення стану шкіри: вона стала гладенькою та пружною, зникли дрібні зморшки, більш глибокі заломи на шкірі стали майже непомітними.
У висновках науковців зазначається, що результати дослідження також були підтверджені інструментальними вимірами. Вони показали, що після вживання напою у піддослідних шкіра стала еластичнішою, зміцнилися її захисні властивості.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...