"Тим, кому це все ще подобається, амінь": Мережу розбурхало відео, як енергетик виглядає під мікроскопом

Чоловік поділився відео про те, який вигляд має енергетичний напій під мікроскопом. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

Користувач TikTok, відомий як micromagic6, спричинив справжній переполох, опублікувавши ролик, що показує, який вигляд має Red Bull під мікроскопом. На кадрах видно, як газована рідина буяє бульбашками різного розміру.

Напій збільшили у 400 разів, що дозволило глядачам ближче розглянути його склад, що виявилося вельми несподіваним. Всередині кожної бляшанки Red Bull міститься суміш кофеїну, таурину, вітамінів групи B, глюкуронолактону та простих цукрів. Ці інгредієнти поєднуються з буферним розчином, що складається з газованої води, бікарбонату натрію та карбонату магнію.

Оскільки відео з напоєм під мікроскопом стало вірусним, реакції посипалися бурхливо та швидко. Хоча для багатьох це стало одкровенням, воно не завадило багатьом насолодитися напоєм.

Кліп зібрав понад 75 000 лайків, і користувачі соціальних мереж охоче висловлювали свою думку. Один з них пожартував, що він очікував побачити крила, дивлячись на збільшений вміст напою.

  • Тим, кому це все ще подобається, амінь
  • То я від цього не отримаю крил?
  • Ці мікроскопи завжди виявляють щось погане. Якщо почати на цьому фокусуватися, то в результаті ми помремо
  • Ніколи не куштував Red Bull

Red Bull родом із Австрії, де він був створений компанією Red Bull GmbH. Він займає третє місце у рейтингу найцінніших брендів безалкогольних напоїв у світі, одразу після гігантів Coca-Cola та Pepsi. Від моменту свого запуску 1987 року в усьому світі було продано понад 100 мільярдів бляшанок Red Bull. А слоган "Red Bull надає крила" вважається одним із найуспішніших і незабутніх в історії реклами.

Психологічний тест визначить, коли ви зустрінете свою пару

четвер, 25 липень 2024, 17:13

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться, передають Патріоти України. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми мо...

А ви це знали? Чи потрібно змивати кондиціонер для волосся - ось як найкраще використовувати засіб

четвер, 25 липень 2024, 16:56

Кожна сучасна дівчина знає, що після миття волосся обов’язково потрібно застосовувати кондиціонер. Однак будь-який засіб важливо використовувати правильно, передають Патріоти України. Лікар-трихолог Оксана Варламова розповіла Фактам ICTV, чи потрібно з...