У будинку завжди стоятиме приємний аромат - просто змішайте ці компоненти

Затишний будинок - будинок, де панує порядок і куди хочеться повернутися після трудового дня. Однією з важливих складових затишку є запахи, передають Патріоти України.

Приємно, коли приміщення сповнене свіжих ароматів, а не амбре від смажених котлет чи засмажки. Боротися із неприємними запахами можна за допомогою покупних освіжувачів повітря. А можна зробити ароматизатор самостійно.

Для приготування засобу знадобляться вода, оцет та скоринки цитрусових. У пляшечці з розпилювачем змішайте воду і 9% оцет у пропорції 1 до 4. Додайте в ємність скоринки апельсина, мандарину та лимона. Якщо є можливість, додайте листя евкаліпту.

Ароматизатор буде готовий до використання за тиждень, коли настоїться. Використовуйте цей розчин, як і покупний освіжувач повітря.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.