У чому найкраще робити каву: ТОП-5 способів, які підкорять всіх кавоманів

Кожен день ми п'ємо каву і не знаємо, скільки насправді існує способів приготування ароматного напою. Вони вже давно винайдені, але дізнаємося про них лише за деякий час. Коли ви шукаєте оригінальні способи, як приготувати каву в домашніх умовах, не забувайте, що готувати напій буває не менш захоплююче, ніж пити. Тому радимо вам урізноманітнити ваш підхід до улюбленого напою, передають Патріоти України.

У чому можна готувати каву

Зварити каву в кавомашині

Замислюючись про те, як зварити каву з цільних зерен, ми намічаємо для себе покупку добротної кавомашини. Особливо в момент, коли ми ще вибираємо, в чому найкраще заварювати каву. Після її придбання можна готувати еспресо, класичну каву і безліч інших видів кави, причому без будь-яких особливих зусиль. Налаштовуємо дозування кави, кількість води і машина за декілька хвилин робить все сама. Дуже зручно, але є і свої недоліки. У кавомашини певний набір програм, рецепти можуть обмежуватися її функціями.

Крапельна кавоварка для вашої кави

Інший простий спосіб приготувати американо або ж каву з молоком не виходячи з дому – придбання крапельної кавоварки. Вона особливо поширена в США і деяких європейських країнах. Напій виходить простим у приготуванні і насиченим кофеїном.

Кава в гейзерній кавоварці

Якщо з'явився інтерес, як варити каву в гейзерній кавоварці, можна спробувати приготувати в ній напій. Нерідко кавові гурмани насторожено ставляться до такого способу варіння кави, оскільки напій в ній кипить, а для кави це не дуже корисно. Але гейзерна кавоварка користується небувалим попитом навіть в Італії, де знають, як правильно варити каву. Кому вдасться призвичаїтися, у того вийде зварити каву не гірше, ніж в кафе або ресторані.

Кава в турці

Багато хто з нас, перший раз приступаючи до приготування кави, або перебуваючи в пошуках нових ідей, розмірковує, в якому посуді варити каву. Досвідчені кавомани прекрасно знають, в чому варити каву на плиті і вибирають звичайну турку. Це популярний спосіб приготування напою, якому вже дуже багато років. Можна приготувати по-справжньому ароматну каву зі спеціями та іншими обраними вами інгредієнтами. Щоб кава вийшла ідеальною, звертайте увагу на конструкцію самої турки. Що краще, кавоварка або турка – кожен вирішить сам, коли спробує приготувати каву в обидва способи і порівняти смак напою. У будь-якому випадку, знати, як приготувати каву в турці - корисний навик, який допоможе вам зварити ваш напій за будь-яких умов. Навіть якщо ми можемо ще не розуміти, насправді мелену каву як готувати.

Кава у френч-пресі

Як зварити каву без турки добре знають французи, які ще в 1920 році вирішили це питання шляхом створення френч-преса. Тут мова йде про простий циліндр з поршем, який багато хто використовує, щоб заварювати чай. Конструкція проста, а саме приготування напою не потребує багато часу. Причому ви зможете чудово розкрити аромат самої кави. Вам знадобляться лише сам френч-прес, просмажене зерно грубого помелу, гаряча вода і декілька хвилин часу. Напій настоюється, після чого поршнем притискається гуща, а кава розливається в чашці. Тому, в чому можна зварити каву, якщо немає турки, так це у френч-пресі.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...