У чому замочити одяг із секонд-хенду, щоб усунути неприємний запах - ці засоби є в кожній оселі

Для економії грошей багато хто купує собі обновки в секонд-хендах. Проте всі стикаються з тим, що після покупки буває дуже важко позбутися специфічного запаху речі, що виникає після обробки спеціальними засобами, передають Патріоти України.

Якщо звичайне прання запах не змогло прибрати, то радимо випробувати нижчеперелічені способи, щоб обновка змогла радувати вас приємним запахом кожен день.

Як прибрати неприємний запах з одягу із секонд-хенду

Замочіть речі у розчині з води та нашатирного спирту на дві-шість годин. Потім промийте і просушіть на відкритому повітрі. Беріть 1 мл спирту на літр води.

Те ж саме можна зробити в оцті та солі. Замочіть одяг у підсоленій воді з додаванням оцту. Прополощіть одяг у воді з додаванням кількох крапель ефірних олій.

Покладіть речі в пакет з зернами кави, змоченою духами хусткою або милом. Так само можна покласти в пакет з речами з секонд-хенду активоване вугілля, сіль та пакетики чаю.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...