У домі буде пахнути по-багатому - рецепт ароматизатора з трьох інгредієнтів

Погодьтеся, жити в оселі з постійно приємним ароматом набагато краще. Замість того, щоб купувати дорогі та токсичні ароматизатори, можна приготувати натуральні замінники, які будуть так само ефективні та заощадять ваші гроші, передають Патріоти України.

У нас є один легкий, але приголомшливий рецепт, який змусить ваш дім запахнути смачно і по багатому, немов від дорогих ароматизаторів. Вам знадобляться лише кілька простих інгредієнтів. Про це пише cpykami.

Рецепт домашнього ароматизатора із солі

Покладіть 2-3 столові ложки великої солі у маленьку чашку чи баночку. Додайте один ковпачок вашого улюбленого кондиціонера для білизни та одну чайну ложку спирту чи горілки. Ретельно перемішайте усі інгредієнти. Щоб підсилити запах, додайте до суміші 7-10 гвоздик. Розмістіть чашку або баночку у ванній, передпокої, спальні — загалом, де б ви хотіли відчувати приємний аромат.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...