Макарони багато хто готує досить часто, оскільки цей гарнір дуже простий у підготовці. До того ж, вони чудово поєднуються з овочами, м’ясом, рибою, птицею. Для того щоб вони вийшли смачними, варто правильно вибрати каструлю, передають Патріоти України.
Досвідчені кухарі знають про те, що для якісного приготування макаронних виробів важливо обрати правильний посуд.
Адже смачні макарони вийдуть лише в тому випадку, якщо господиня їх варить у великій кількості води.
Тому і сама каструля має бути місткою.
Найкраще віддавати перевагу начинню з низькими бортами. Це спростить процес помішування, адже макарони “люблять” злипатися або приклеюватися до дна.
Якщо вибрати відповідний посуд, то готування страви не складе ніяких труднощів.
Про які важливі деталі ще варто пам’ятати?
Не забувайте, що макаронні вироби варто відправляти у воду, яка вже закипіла. У цей момент у рідині повинні бути сіль та рослинна олія.
Якщо приготувати макарони без солі, їх смак навряд чи вам сподобається.
Науковці з Каліфорнійського університету з’ясували, що жири, які містяться в авокадо, збільшують засвоюваність лікопіну з томатів у чотири рази, роблячи звичайний перекус справжнім "еліксиром молодості", передають Патріоти України з посиланням на ТСН....
Багато хто вважає, що для схуднення потрібно відмовитися від улюблених продуктів, але це не завжди так. Деякі страви, які мають сумнівну репутацію, насправді можуть допомогти вам контролювати вагу, передають Патріоти України. Головне – знати, як правил...