У якому напрямку йде кінь? Погляньте на ці кадри і дізнайтеся, яке у вас мислення - логічне чи творче

Оптична ілюзія складається з відео, в якому на чорному тлі зображений чорно-білий кінь, який йде під веселу музику, передають Патріоти України.

Але в який бік йде кінь — вперед або назад?

Відповідно до теорії, розробленої лауреатом Нобелівської премії, нейропсихологом Роджером Сперрі, кожна півкуля головного мозку багато в чому діє як самостійна. Ліва півкуля більш відповідальна за аналітичне мислення, логіку та увагу до деталей. Права півкуля — за творче мислення та інтуїцію.

Напрямок руху коня, який бачить глядач, говорить про те, яка з півкуль головного мозку краще працює у людини. Але що означає мати більш розвинену ліву або праву півкулю? Ліва і права півкулі — це терміни, які часто використовуються для пояснення особистості людини та її способу мислення.

Теорія, яка вперше з'явилася в 1960-х роках, передбачає, що ліва і права півкулі мозку функціонують по-різному. Отже, якщо ви бачите, що кінь йде вперед — у вас домінує ліва півкуля. Така людина дуже методична, товаришує з логікою і любить порядок.

Якщо ж ви бачите, що кінь йде назад — у вас домінує права півкуля. Такі люди мають нестандартне мислення та артистичність. У них багата уява, творчі здібності та сильна інтуїція.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...