Відварена картопля може бути використана як самостійний гарнір або ж стати частиною іншої страви. Тому важливо навчитися готувати її правильно, передають Патріоти України.
Не всі знають про те, що на якість та користь коренеплоду багато в чому впливає навіть температура води. Якщо припустити лише одну маленьку помилку, то страва буде зіпсована.
Багато господарок звикли до того, що коренеплід закладається в холодну воду і після кипіння починається відлік часу для варіння. Проте це не зовсім коректно.
Через таке варіння більшість поживних речовин з картоплі віддається воді.
Тому варити коренеплід варто тільки в гарячій воді. Спочатку рідина має закипіти і тільки потім ми додаємо картоплю.
Якщо ви не можете чекати, то варто зробити простіше – обдайте сирий коренеплід окропом, а потім сміливо відправляйте в каструлю з холодною водою.
За такого підходу картопля залишиться смачною, корисною і збереже цілісність форми.
6 серпня за новим церковним календарем (19 серпня за старим) - Преображення Господнє. В народі - Яблучний Спас, або Другий Спас. За старим календарним стилем - що можна і не можна робити в день пам'яті святих князів-страстотерпців Бориса і Гліба. Преоб...
Наш вибір багато розповідає про риси характеру, цінності та недоліки. Простий особистісний тест допоможе оцінити ваші комунікативні навички. Перед вами чотири різні птахи - оберіть одного і дізнайтеся, як ви спілкуєтесь. Удачі, передають Патріоти Украї...