Здавалося б, що з такою просто стравою, як картопляне пюре, впорається кожен. Але дуже часто воно виходить занадто щільним і має сірий колір. Тому для ідеальних смаку та консистенції скористайтесь наступними порадами, передають Патріоти України.
Секретами приготування ідеального картопляного пюре поділилась фудблогерка Юлія Сенич (yuliia.senych) в Instagram. Картоплю обов'язково потрібно закидати в киплячу воду з перцем та лавровим листям. А сіль додавати вже тоді, коли овоч буде майже готовий.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистити та порізати на 4-6 частин.
2. У воду додати лаврове листя і перець горошком.
3. Відварити до кипіння і покласти картоплю. Картоплю потрібно додавати вже в гарячу воду.
4. Відварити картоплю майже до стану готовності і додати сіль.
5. Доварити і злити воду.
6. Дістати з картоплі лаврове листя і перець.
7. Почати одразу товкти картоплю без додавання масла.
8. Коли картопля почне ставати, як пюре, додати половину масла. продовжити товкти.
9. Молоко і іншу частину масла підігріти майже до кипіння.
10. Почати частково вливати молоко з розтопленим маслом і товкти. На цьому етапі можна збити пюре міксером, для більш пухкого стану.
Сильні м’язи та хороша фізична підготовка можуть майже вдвічі зменшити ризик смерті у разі захворювання на рак. Таких висновків дійшли вчені у дослідженні, опублікованому в науковому журналі British Journal of Sports Medicine, пише The Guardian, переда...
Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...