Знаменита стрижка Міка Джаггера повертається в моду на 2022 рік для жіночої половини людства. Культова кошлата зачіска шеггі, або шег родом з романтичних 70-х знову популярна, і всі її люблять, передають Патріоти України.
Ба більше: титул "наймодніша стрижка 2022" вона цілком заслужено може завоювати, бо сучасні варіанти настільки вразливі й чудові, що перед ними складно встояти.
Жіноча стрижка шеггі 2022 – це, як правило, волосся до плечей, і його укладають шарами. Головною фішкою зачіски є те, що шари стрижуть хаотично, і їх філірують.
Зверніть увагу, що у варіації 2022 року шарів повинно бути мінімум, щоб передати атмосферу 70-х, при цьому виглядати не старомодно, а свіжо та прогресивно. Як результат здається, що волосся розпатлане, а вигляд трошки недбалий. І саме в цьому чарівність стрижки шеггі.
Щоправда, чітких вимог до довжини волосся немає - вона може змінюватися. Стрижка шег на коротке волосся, або варіант середньої довжини, - мають повне право на втілення в життя.
При цьому величезне значення має чубчик - щоб домогтися максимального ефекту й занурення у стиль ретро, без неї не обійтися. Модна стрижка шеггі з чубчиком – це варіант з подовженим чубчиком, який звисає на очі й переходить у сходинки з боків.
Для того, щоб домогтися потрібного ефекту, чубчик повинен бути розділеним посередині і зачесаним вліво і вправо. Ще один варіант - чубчик повинен бути просто розпущеним, але не зафіксованим лаком, адже сила шеггі – в легкості та свободі, яку вона в прямому сенсі слова випромінює.
Але, якщо дуже сильно хочеться, а точніше, не дуже хочеться робити чубок, але ви вже дозріли на експеримент з волоссям, то стрижка шеггі боб без чубчика – найбільш підхожий варіант для вас.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...