У моду на 2022 рік увійшла дивовижна стрижка шегі з романтичних 70-х. Не потрібно навіть укладки! (фото)

Знаменита стрижка Міка Джаггера повертається в моду на 2022 рік для жіночої половини людства. Культова кошлата зачіска шеггі, або шег родом з романтичних 70-х знову популярна, і всі її люблять, передають Патріоти України.

Ба більше: титул "наймодніша стрижка 2022" вона цілком заслужено може завоювати, бо сучасні варіанти настільки вразливі й чудові, що перед ними складно встояти.

Жіноча стрижка шеггі 2022 – це, як правило, волосся до плечей, і його укладають шарами. Головною фішкою зачіски є те, що шари стрижуть хаотично, і їх філірують.

Зверніть увагу, що у варіації 2022 року шарів повинно бути мінімум, щоб передати атмосферу 70-х, при цьому виглядати не старомодно, а свіжо та прогресивно. Як результат здається, що волосся розпатлане, а вигляд трошки недбалий. І саме в цьому чарівність стрижки шеггі.

Щоправда, чітких вимог до довжини волосся немає - вона може змінюватися. Стрижка шег на коротке волосся, або варіант середньої довжини, - мають повне право на втілення в життя.

При цьому величезне значення має чубчик - щоб домогтися максимального ефекту й занурення у стиль ретро, без неї не обійтися. Модна стрижка шеггі з чубчиком – це варіант з подовженим чубчиком, який звисає на очі й переходить у сходинки з боків.

Для того, щоб домогтися потрібного ефекту, чубчик повинен бути розділеним посередині і зачесаним вліво і вправо. Ще один варіант - чубчик повинен бути просто розпущеним, але не зафіксованим лаком, адже сила шеггі – в легкості та свободі, яку вона в прямому сенсі слова випромінює.

Але, якщо дуже сильно хочеться, а точніше, не дуже хочеться робити чубок, але ви вже дозріли на експеримент з волоссям, то стрижка шеггі боб без чубчика – найбільш підхожий варіант для вас.

Тільки не думайте, що ця стрижка жіноча 2022 - всього лише підкручена, ретельно розпатлана й "залакована" копиця волосся. Стрижка шег без укладання з м'якими пасмами – той ідеал, до якого потрібно прагнути. Або ви повинні укласти волосся так, щоб ніхто і не подумав, що ви витратили на цей шедевр на голові хоча б хвилину свого часу.
Візуально ця дивовижна стрижка без укладання виглядає дуже об'ємною, тому для тих, у кого від природи тонке волосся вона може стати справжнім "рятувальним кругом". Але якщо у вас від природи густе кучеряве волосся, тоді варто подбати про те, щоб кінчики були добре проріджені й на них не збирався весь обсяг.
Стрижка шеггі - чудове рішення для овального і трохи квадратного обличчя. Асиметричні пасма, що м'яко спадають, природно обрамляють обличчя, і згладжують незграбність.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...