У плям не буде жодного шансу - простий інгредієнт видалить жирні сліди з одягу

Якщо ви помітили жирну пляму на одязі, не поспішайте засмучуватися. Видалити її можна за допомогою підручного засобу, який є на вашій кухні, передають Патріоти України.

На порталі Prostoway поділилися простим та ефективним лайфхаком, який швидко видалить жирні плями з одягу. Вам знадобиться харчова сода або сольовий розчин.

Насипте на жирну пляму дрібку соди, а потім пропрасуйте праскою кілька разів. Але пам’ятайте, що для цього підходять не всі тканини, тому краще перевірити на непомітній ділянці одягу.

Також можна використовувати сольовий розчин. Для цього змішайте соду, сіль і воду в рівних пропорціях і натріть сумішшю пляму на куртці або іншому одязі, яку не потрібно гладити.

Дайте сольовому розчину вбратися кілька хвилин, після чого змийте мильною водою. Краще використовувати мило або шампунь, тому що пральний порошок може залишити розводи.

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію

субота, 27 квітень 2024, 17:12

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся, передають Патріоти України. Подивіться на зобра...