У що ви закохуєтесь насамперед - тест у картинці

Для кожної людини існує своє розуміння ідеальних стосунків та партнера. Всі ми шукаємо в коханій людині різні якості, які нам необхідні для щасливого сімейного життя. Тест у картинці визначить, що у партнері змушує вас закохуватися, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення та виберіть шоколадку, яка вам найбільше сподобалася. Щоб залучити вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

  1. Відчуття стилю. Ви можете сказати багато про людину, якщо побачите, як вона одягається. І ви в захваті, якщо його естетика збігається із вашою!
  2. Почуття гумору. Шлях до вашого серця лежить через гарний жарт. Якщо людина змогла змусити вас розсміятися, на неї варто звернути увагу!
  3. Посмішка. Це схоже на промінчик світла, від якого не втекти. Він приваблює і гріє ваше серце.
  4. Харизма. Ви звертаєте увагу на те, як партнер себе тримає, як поводиться в компанії друзів, подає себе. Навіть якщо зовні людина вас не приваблює, її образ западає у душу.
  5. Міркування. Ви любите дискутувати, а людина, яка це підтримує, має всі шанси привабити вас.
  6. Погляди на життя. Вам завжди є, про що разом пожуритися і побурчати. Або ви просто хочете насолоджуватися одним і тим самим. Є всі шанси залишитись разом

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...