У супермаркеті вас не зможуть обдурити - проверніть цей хитрий трюк із телефоном

Багато людей вважають за краще робити покупки в супермаркетах і гіпермаркетах, де можна знайти все - від фруктів та овочів до спідньої білизни, взуття та шкарпеток. Дуже зручно завантажити все необхідне в візок, сплатити на касі та піти додому з покупками, передають Патріоти України.

Найчастіше в таких магазинах фрукти та овочі необхідно вибирати та зважувати самостійно. При цьому покупці навіть не замислюються, чи точні ваги. Але ж в магазинах можуть свідомо чи ні обманювати покупців не лише неправильними цінами, а й обважуючи їх. Є невелика хитрість, щоб легко перевірити точність ваг в магазині. Для цього знадобиться лише смартфон. Секрет розкрив Jenata.

Як перевірити точність ваг у магазині

Виявляється, за допомогою свого телефону можна легко перевірити, чи не брешуть ваги. Щоправда, для цього потрібно знати скільки важить смартфон.

Потрібно просто підійти до ваг й покласти на них телефон. Якщо на табло висвітиться їхня реальна вага, значить техніка не бреше. Завдяки цьому трюку можна вибрати найточніший прилад і зважити фрукти та овочі саме там. Замість телефону можна використовувати ключі, монету або інший предмет, точна вага якого вам відома.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...