У супермаркеті вас не зможуть обдурити - проверніть цей хитрий трюк із телефоном

Багато людей вважають за краще робити покупки в супермаркетах і гіпермаркетах, де можна знайти все - від фруктів та овочів до спідньої білизни, взуття та шкарпеток. Дуже зручно завантажити все необхідне в візок, сплатити на касі та піти додому з покупками, передають Патріоти України.

Найчастіше в таких магазинах фрукти та овочі необхідно вибирати та зважувати самостійно. При цьому покупці навіть не замислюються, чи точні ваги. Але ж в магазинах можуть свідомо чи ні обманювати покупців не лише неправильними цінами, а й обважуючи їх. Є невелика хитрість, щоб легко перевірити точність ваг в магазині. Для цього знадобиться лише смартфон. Секрет розкрив Jenata.

Як перевірити точність ваг у магазині

Виявляється, за допомогою свого телефону можна легко перевірити, чи не брешуть ваги. Щоправда, для цього потрібно знати скільки важить смартфон.

Потрібно просто підійти до ваг й покласти на них телефон. Якщо на табло висвітиться їхня реальна вага, значить техніка не бреше. Завдяки цьому трюку можна вибрати найточніший прилад і зважити фрукти та овочі саме там. Замість телефону можна використовувати ключі, монету або інший предмет, точна вага якого вам відома.

Як замаринувати солону скумбрію за норвезьким рецептом

вівторок, 7 травень 2024, 9:12

Скумбрія, приготовлена за цим рецептом, витримується протягом декількох діб. Маринад зберігає ароматний смак риби, не забиваючи спеціями скумбрію. Готується не швидко, проте результат того вартий, передають Патріоти України. . Для приготування треба:. ...

Смакота! Як швидко запекти картоплю з часником, вершковим маслом та сиром

вівторок, 7 травень 2024, 8:10

Приготуйте ароматну картоплю в духові з часничком, маслом та сиром. Цей смак сподобається всім, хто обожнює страви з серії картоплі в мундирах та оселедця чи запеченої картоплі з підчеревиною, передають Патріоти України. . Відваріть порційно картоплю а...