Мандарини - це не лише символ Нового року. Ми любимо поласувати самим фруктом і готуємо з нього незвичайні десерти та смачні салати, передають Патріоти України.
Як правило, після чищення мандарин ми викидаємо шкірку у відро для сміття. І дарма — адже її можна використати смачно та з користю. Разом із "Главредом" ми розповімо, як можна використовувати шкірку після з'їдених на свята мандарин. Ці ідеї не тільки вам знадобляться, а й збережуть ваш бюджет.
Ви могли про це не знати, але мандаринова шкірка – чудовий інгредієнт для створення фантастичних солодких страв. Подрібнена шкірка чудово поєднується з сиром у начинці для пирогів і додає аромату до кексів. Варто лише приготувати цукерки в шоколадній глазурі з додаванням подрібненої шкірки — і ви назавжди відмовитеся від магазинних солодощів.
Мандаринову шкірку можна використовувати для ароматизації чаю. Висушіть її та додайте в чай — шкірка додасть напою неповторний аромат і смак, підніме настрій і створить заспокоєну атмосферу. З мандаринової шкірки за допомогою спеціальних форм ви можете створити оригінальні прикраси для тортів та тістечок. Вони додадуть яскравості та веселощів вашому святковому столу.
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...