У це важко повірити! Ось як колір місяця народження впливає на ваше життя. Теорія відомого астролога

Існує багато цікавих способів краще зрозуміти свою особистість. Одні люди цікавляться астрологією та картами народження, інші звертаються до аро і нумерології, передають Патріоти України.

Але чи знали ви про таку науку як кольорологія, яка вивчає вплив на життя кольору місяця, в якому ви народилися? Ця теорія розроблена інтуїтивним астрологом і нумерологом Мішель Бернхардт. Вона поєднує вплив правлячих планет людини з нумерологією та теорією відтінків, натхненною культовою системою кольорів Pantone.

Згідно цієї науки, кожний місяць у році має свій відтінок. Знаючи колір місяця свого народження, ви можете використовувати його енергію для збалансування свого життя.

Січень: Карамель (Caramel)

Приємний, теплий відтінок іриски чи рум’яного безе. Або м’якого й затишного пальто з верблюжої вовни!Цей колір спонукає обґрунтовувати наші земні амбіції через дисципліну та наполегливість.

Характеристики кольору: логічний, впевнений, практичний, приземлений.

Коли використовувати: якщо потрібно почуватися стабільним і відповідальним.

Лютий: Прозорий бузок (Sheer Lilac)

Уявіть м’яке фіолетове світіння весняного бузку, яке дарує ніжний аромат! Цей колір допомагає зрозуміти дух людства та дозволяє відчувати себе одним цілим із громадою.

Характеристики кольору: надихаючий, творчий.

Коли використовувати: якщо відчуваєте емоційну заплутаність – відтінок допоможе вивільнитися.

Березень: Чиста вода (Fair Aqua)

Як стверджує кольорологія, це прохолодний відтінок гірського водоспаду, освіжаючий не гірше склянки чистої води! Мрійливий та ілюзорний, цей колір допомагає людям балансувати між свідомим і підсвідомим світами.

Характеристики кольору: чуйний, інтуїтивно зрозумілий, тонкий.

Коли використовувати: якщо відчуваєте нестачу натхнення, інтуїції, або коли вам потрібно підняти настрій.

Квітень: Каєнський перець (Cayenne)

Яскравий та пристрасний колір любові, приязності та позитиву. Він підтримує ваш ентузіазм і бажання перемогти та надає конкурентну перевагу в змаганнях.

Характеристики кольору: запальний, енергійний, пристрасний, сміливий.

Коли використовувати: якщо хочете зарядитися енергією та додати собі безстрашності.

Травень: Трав’яний (Bud Green)

Зцілюючий колір природи та життя, який розсіює негатив, оновлює та розслабляє. Це відтінок весни, стабільності та процвітання. Втім, у надто великих кількостях може викликати млявість, тому трав’янистий зелений краще поєднувати з іншими кольорами.

Характеристики кольору: стійкий, процвітаючий, омолоджуючий.

Коли використовувати: якщо вам потрібен баланс сили та змісту.

Червень: Золотистий (Aspen Gold)

Кольорологія каже, що це заохочуючий колір сонця, оптимізму, нових ідей та комунікабельності. Енергійний і активізуючий, цей відтінок наповнений сяйвом і світлом!

Характеристики кольору: стимулюючий, сяючий, піднімає настрій.

Коли використовувати: якщо вам потрібна допомога зі спілкуванням і пам’яттю.

Липень: Коралові рум’яна (Coral Blush)

Цей відтінок не дозволить пройти повз, адже викликає частіше серцебиття і бурхливу реакцію! Він гарно поєднується з жіночою енергією та підвищує сприйнятливість. Це збільшує кількість любові у вашому житті.

Характеристики кольору: доглядаючий, ніжний, сприйнятливий.

Коли використовувати: якщо ви потребуєте емоційного зцілення, любові або турботи з боку інших, особливо під час змін і травм.

Серпень: Сонячно-помаранчевий (Sun Orange)

Колір, який додає активності, веселощів, оптимізму та життєвих сил. Величний і королівський відтінок, який резонує з могутністю та величчю!

Характеристики: сяючий, впевнений, могутній.

Коли використовувати: якщо відчуваєте себе сором’язливими і потребуєте більше творчості та радості.

Вересень: Чорнично-синій (Baja Blue)

Колір «без дна», він затягує вглиб себе і сконцентровує на собі. Часто асоціюється з магією та незрозумілими речами; одночасно символізує вічні цінності. Це божественний і привабливий відтінок, який резонує з красою, чистотою та мудрістю.

Характеристики кольору: проникливий, мудрий, артистичний.

Коли використовувати: якщо вам потрібні спокій і допомога в організації життя.

Жовтень: Небесно-блакитний (Cerulean)

Відтінок комфорту, довіри, безпеки та гармонії. Він втілює сутність миру та спокою, водночас надихаючи нас бути сильними та вживати рішучих дій.

Характеристики кольору: спокійний, заспокійливий, збалансований.

Коли використовувати: якщо прагнете досягти миру, спокою та балансу між тим, що віддаєте, і тим, що отримуєте.

Листопад: Бордовий (Claret Red)

Вишуканий колір багатства, солідності та впевненості. Інтенсивний і пристрасний, він надихає своєю глибиною, силою та любов’ю.

Характеристики кольору: пристрасний, мотивуючий, інтенсивний.

Коли використовувати: якщо потрібно усунути емоційні блоки або коли потребуєте сексуального піднесення.

Грудень: Синя пагода (Pagoda Blue)

Холодний відтінок моря, який асоціюється із глибиною і безмежним простором. Глибокий і медитативний, цей відтінок символізує мудрість, істину й оптимізм.

Характеристики кольору: просвітницький, мудрий.

Коли використовувати: подорожуючи, досліджуючи нове або прагнучи містичних пригод.

Ось така цікава наука кольорологія! Але врахуйте: навіть знаючи «свій» колір, зовсім не обов’язково оточувати себе виключно ним. Використовуйте енергетику та можливості всіх кольорів! Наприклад, якщо вам не вистачає спокою, додайте в своє життя більше заспокійливого кольору вересня (Baja Blue). Регулюйте свій емоційний стан за допомогою всієї палітри.


Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...