У вас є 1 апельсин і молоко? Зробіть цей чудовий десерт без борошна

Багато хто відмовляється від мучного і більшості десертів, щоб зберегти фігуру. В результаті духовка майже весь час простоює. Спробуйте спекти молочний апельсиновий пиріг без борошна. Це дуже смачно і в міру калорійно, передають Патріоти України.

Складові:
яйця - 3 шт .;
цукор - 80 гр .;
кукурудзяний крохмаль - 40 гр .;
апельсин - 1 шт .;
молоко - 500 мл;
ванільний екстракт.


Процес приготування десерту


Необхідно відокремити 2 яєчних жовтки і змішати їх з 80 гр. цукру і 40 гр. кукурудзяного крохмалю.


Потім до них додається сік з одного апельсина. Це зробить смак готового десерту яскравішим.



У суміш додається 0,5 л молока, після чого вона ще раз перемішується. Після цього її необхідно процідити в каструлю через дрібне сито, щоб відфільтрувати можливі грудки.


Каструля встановлюється на плиту і вариться на слабкому вогні, поки крем не загусне. Весь час треба помішувати вміст, так як маса схильна до пригорання.

Крем виливається в форму з покладеним на дно листом пергаменту. Після охолодження він переноситься в холодильник на 1 годину. Там він стане густим, і його можна буде витягти, щоб нарізати на порції.


Шматочки викладаються на деко з пергаментним папером. Зверху вони змащуються збитим яйцем з ванільним екстрактом. Після цього десерт переноситься в духовку, розігріту до 180 ° С.


Через 20-25 хв отримуємо запечений десерт, з яскравим ванільним і легким цитрусовим смаком. Спробуйте, він коштує витраченого часу.

Відео рецепт приготування

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...