У вас обов'язково попросять добавки! Повітряна, м'яка і дуже ароматна страва з лаваша і яєць - відмінний сніданок або перекус

Сьогодні готуємо страву, яка підійде і на сніданок, і на обід до чаю, та чоловікові на роботу. Її просто змітають зі столу, а готується така смакота за лічені хвилини, передають Патріоти України.

За смаком щось середнє між вертутами, ледачим хачапурі і пишним омлетом. До того ж ви можете додати улюблені інгредієнти: гриби, овочі, ковбаски або м'ясо. Загалом дуже смачно!!!

Інгредієнти на сковорідку діаметром 16 см:

  • Лаваш — 70 г.
  • Яйця — 2 шт.
  • Молоко — 2-3 ст. л.
  • Сир (твердий сир, бринза) — 70 г.
  • Зелень — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Рослинна олія — для смаження

Спосіб приготування:

  1. Лаваш ріжемо, як локшину, можна просто порвати його руками.
  2. У миску розбиваємо 2 яйця, вливаємо 2-3 ст. л. молока, солимо і додаємо січену зелень.
  3. Виделкою гарненько поєднуємо інгредієнти, додаємо лаваш і все перемішуємо.
  4. На сковорідку наливаємо невелику кількість рослинної олії і розігріваємо.
  5. Половину маси розподіляємо по дну. Зверху сир (твердий сир, бринза, фета) накриваємо другою половиною яєчної маси, розрівнюємо і притискаємо виделкою. Начинку можна змішати з яйцями і лавашем.
  6. Накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні 2 хвилини, потім перевертаємо і під закритою кришкою готуємо ще хвилинку, півтори.

Джерело: Ukr.Media

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...