Сьогодні готуємо страву, яка підійде і на сніданок, і на обід до чаю, та чоловікові на роботу. Її просто змітають зі столу, а готується така смакота за лічені хвилини, передають Патріоти України.
За смаком щось середнє між вертутами, ледачим хачапурі і пишним омлетом. До того ж ви можете додати улюблені інгредієнти: гриби, овочі, ковбаски або м'ясо. Загалом дуже смачно!!!
Інгредієнти на сковорідку діаметром 16 см:
Спосіб приготування:
16 липня за новим церковним календарем (29 липня - за старим) - день пам'яті преподобного Іоанна Вишенського, Святогорця, українського релігійного діяча і видатного афонського подвижника. 16 липня за старим календарним стилем - день пам'яті мученика Як...
Якщо ви хочете справити враження, зміцнити зв’язок або швидше знайти спільну мову - зверніть увагу, в яке око ви дивитеся під час розмови. Нейробіологиня Тара Сварт розповіла, що зоровий контакт із лівим оком співрозмовника активує зону мозку, яка відп...