У вас збіглося? Оберіть чайник - та дізнаєтеся приховані риси вашого характеру

Погляньте на картинки, які зображені нижче, та оберіть зображення, яке сподобалося вам найбільше, передають Патріоти України.

  1. У вашому житті багато оптимізму, з вами хочеться бути поруч. Ви вмієте насолоджуватися життям і своїм позитивним прикладом нагадуєте іншим, що таке радість.
  2. Ви дуже допитлива людина з широким кругозором. Вам подобається ставати експертом в тій області, яка вам цікава. Ви постійно в пошуку нових тенденцій і трендів, любите бути в курсі всіх подій.
  3. Дипломатичність і здатність швидко підібрати «ключик» до співрозмовника є прихованими рисами вашого характеру. Вам не подобається бездумно сперечатися і щось комусь доводити.
  4. Ви людина, яка вміє знайти саму суть в будь-якому питанні й визначити глобальну мету. Найчастіше ви керуєтеся логікою і фактами.

Секрет досвідчених господинь! Щоб курка вийшла соковитою, потрібно виконати всього пару дій

вівторок, 14 травень 2024, 15:07

Всі ми любимо смачно поїсти, особливо смажену курочку. Але не завжди вона виходить соковитою. Особливо грудинка, яка найчастіше виходить сухою. Давайте приготуємо соковиту та ароматну курочку, від якої вся сім’я буде в повному захваті. Насамперед потрі...

Міф чи справжня небезпека? ТОП-5 фактів про синдром хронічної втоми

вівторок, 14 травень 2024, 14:50

Виснажлива втома, безсоння, знесилення після занять спортом, м’язові болі можуть бути симптомами синдрому хронічної втоми, який не діагностують остаточно у 80% пацієнтів. Якщо його ігнорувати або неправильно лікувати, він трансформується в депресію. Що...