У вашій душі спокій чи справжня буря? Перше побачене на цій картинці розповість про ваш емоційний стан

Успіх наших справ і стосунків безпосередньо пов'язаний з емоційним станом. Тому корисно час від часу визначати свій домінуючий настрій, передають Патріоти України.

Виберіть один образ, який ви бачите на ілюстрації та прочитайте його значення.

Скрипка

Ви шукаєте спокій і мир, і не налаштовані на активний бізнес і сильні емоції. Ви не хочете вдаватися в ситуацію і починати щось нове. В даний момент у вас не найкращий емоційний стан.

Жінка

Ви енергійні в даний час. Ви готові до нових справ і відносин. Вам все цікаво, і подобається все нове. У вас оптимістичний настрій і позитивний емоційний стан.

Чоловік

Ви знаходитесь насторожі. Однаково доброзичливі з роботою і відпочинком. Ви нейтральні в цей період часу і зайняли позицію очікування. Можливо, ви підсвідомо чекаєте сприятливих обставин для вибору вдалого для вас випадку, але поки у вас нейтральний емоційний стан.

Доріжка

Ви або обставини — вибір зроблено. Він резюмував певні дії. Ви знаходитесь на межі змін у своєму житті. У вас діловий емоційний стан. Ви сповнені рішучості докласти зусиль для успішного досягнення своєї мети.

Це така смакота! Як приготувати пікантний омлет із грибами та помідорами

вівторок, 23 квітень 2024, 14:12

Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України. Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинка...

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...